kaç saat oynadın?Onlardan biri ben değilmişim o zaman.
Hocam uyarayım almadan önce bunu dinleyin sizi rahatlatsın oynadıktan sonra sadece travma bırakacak.
kaç saat oynadın?Onlardan biri ben değilmişim o zaman.
Olgunlukla Red Dead Redemption 2'nin yanyana gelmesi bile absürt, Red Dead Redemption 2'yi oynamak herhangi bir olgunluk gerektirmiyor dostum.Oyun zevkin yok bence ondan.
Yada oyunları oynayabilcek olgunluğa daha gelmemişsin.
En çok hangi oyunu deneyimlemeyi seviyorsanız onu alın. Veyahut en erken vakitte hangi oyuna zam gelecek gibi ise o oyunu da alabilirsiniz.Sizce RDR2 ile kalan parayla başka oyun mu?
Elden Ring mi?
İkisi de çok iyi oyunlar. Elden Ring daha NIS bir kitleye hitap ediyor. Ağır kanlı olmasından dolayı RDR 2 de her kesime hitap edemeyebiliyor, bazılarına sıkıcı geliyor. Ama yine de RDR 2 daha genele hitap eder bir oyun. Elden Ring daha zor, hikâye anlatımı doğru düzgün yok ve oyuncunun elinden tutmuyor. Wikiler ve rehber videolarında vaktin bayağı bir geçecek oyun başında.
İkisi de ne beklediğini bilerek alırsan çok iyi vakit geçirtir. Oynanışa önem veriyorsan düşünmeden Elden Ring al. Zevkli kombatı, inanılmaz çeşitliliği, çok iyi bossları ve her telden düşmanı içeriyor. Defalarca oynayabilirsin. Oyundan daha fazla, farklı bir şeyler deneyimlemek istiyorsan RDR 2 al. Bir süre vakit geçirdikten sonra oyun bildiğin nefes almaya başlıyor, başka bir şey oluyor. Oyundan çok deneyim demek istiyorum bu yüzden.
Son olarak ikisi için de incelemem var. Onları da bırakayım.
Elden Ring GameOfTheYear almadı sanki, fanboyluktan başka bir şey yapmıyorsun. İki oyundada eleştiri yapabilecek kadar saatim var (RDR: 37 saat, Elden Ring : 120 saat) ve Elden Ring hem objektif hem öznel olarak geçiyor. Açıkçası Elden Ring oynadıktan sonra RDR2 oynamaya başladım ve RDR2 kadar güzel ve harikulade bir oyun bile Elden Ring'in boşluğunu ŞUANLIK dolduramadı. İnsanlara "Oyunları küçümseme" diyip sonra "Oyun zevkin yok ya da olgun değilsin." diyorsun. Çok çelişiyorsun kendinle. Hem Elden Ring'i önermesinden sanane adamın, Elden Ring'i daha çok sevmiş ve Elden Ring önermiş. Ben de iki oyunu çok çok seviyorum ve iki oyunu da oynamama rağmen Elden Ring BENCE daha iyi ama gidip RDR fanlarına "Olgun değilsin" demiyorum ayrıca "GOTY almış bir oyunu küçümseme"dedin ya, sen neden dünyanın en çok ödülünü alan oyunu küçümsüyorsun?Ayrıca Elden Ring herkesin oynayabilceği bir oyun değil daha önce Souls oyunu oynamayanlar bu oyunda çok zorlanır ayrıca Souls herkese hitap etmez.
İnsanları yanlış yönlendirme ve birçok kişiye göre GOAT olan RDR2 ve GameofYear alan GoW u küçümseme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.