Elden Ring'de tüm başarımları bitiren biri ne yapabilir?

Quikied

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Elden Ring'de 2 kayıtım var birisinde şu an NG5'teyim siz düşünün o kadar bırakmak istemiyorum ama artık yapacak bir şey kalmadı gibi. Bütün başarımları da bitirdim sayılır 1 tane kaldı bitiririm bir dahaki girişimde. Ben daha ne yapabilirim bu oyunda artık ezbere tekrar tekrar bitiriyorum.

Arkadaşlar Elden Ring'de 2 kayıtım var birisinde şu an NG5'teyim siz düşünün o kadar bırakmak istemiyorum ama artık yapacak bir şey kalmadı gibi. Bütün başarımları da bitirdim sayılır 1 tane kaldı bitiririm bir dahaki girişimde. Ben daha ne yapabilirim bu oyunda artık ezbere tekrar tekrar bitiriyorum.

Hocam anladığım kadarıyla oyunu bayağı sevmişsiniz. Bu türde oynamadığınız, souls türü başka oyunlar oynamak size daha çok keyif verir diye düşünüyorum. Aynı oyunu sürekli oynamak bir noktadan sonra sıkar bence. Salt and Sanctuary oynamadıysanız öneririm.

Gözün kapalı oynayabilirsin. Sekiro'yu bu şekilde bitiren eleman vardı :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çime dokunabilir, arkadaş edinebilir, bir bisiklet alıp gezebilir, ders çalışabilir. Ama bunlar klasik şeyler gerçekten bunları yapmış bir Elden Ring oyuncusu Ay'a çıkabilir hatta evrendeki bütün sırları çözebilir diye düşünüyorum.

İlgi çekmek için forumda konu açmak yerine farklı bir oyun oynayabilirsin.
Ne demek istiyorsun ne ilgi çekmesinden bahsediyorsun? Oynamak istediğim bir oyunda daha ne yapabilirim diye soru soruyorum.

Çime dokunabilir, arkadaş edinebilir, bir bisiklet alıp gezebilir, ders çalışabilir. Ama bunlar klasik şeyler gerçekten bunları yapmış bir Elden Ring oyuncusu Ay'a çıkabilir hatta evrendeki bütün sırları çözebilir diye düşünüyorum.
Başta söylediğiniz şeyleri çok fazla yaptım böyle bir şey yapmak istesem bile konusunu buraya açmazdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Manyaklık bu artık ya :D .

Bu gerçekten mümkün mü? :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı