Uyarıyı yapmıştık biz hocamGidip indirdim bakmak için wacatac trojan şimdi Kaspersky ve Malwarebytes ile temizlemeye çalışıyorum ben indirdim siz indirmeyin![]()

Uyarıyı yapmıştık biz hocamGidip indirdim bakmak için wacatac trojan şimdi Kaspersky ve Malwarebytes ile temizlemeye çalışıyorum ben indirdim siz indirmeyin![]()
Virüslü değil, ben de 2 aydır kullanıyorum. Yüklerken tereddüt etmiştim ama hiçbir şekilde virüs içermiyor.Aslında virüs olarak tespit ediliyor ancak çoğu arkadaşım kullanıyor ve virüs değil diyorlar öncesine kadar gayet iyi bir şekilde kullanıyordum bir ara bilgisayarıma virüs girdi ondan sonra bıraktım böyle işleri. O yüzden arada kaldım indirmek veya indirmemek hakkında.
Geçmiş olsun hocam, büyük ihtimalle zararlı bir yazılım fakat kodlara bakmadan anlayamayız.Virüslü değil, ben de 2 aydır kullanıyorum. Yüklerken tereddüt etmiştim ama hiçbir şekilde virüs içermiyor.
VT linki varsa atabilir misiniz?Virüs değil ben kullandım bir zararını da görmedim. Omega X veya Arch tavsiye ederim. TH3KENkullanma. Virüs diyenler çok bilmiyor ama uyduruk yerden yüklediysen o sorun işte.(Konuyu horlattığımı anlıyorum.)
Neden?VT linki varsa atabilir misiniz?
Hangi AV'nin algıladığına bakmak için.Neden?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.