Elegoo Neptune 4 Pro'dan alınan baskılar hep parçalanıyor

Filament değiştirdim şu an baskı alabiliyorum. 1 Ayda Porima'nın filamenti bile nem kapmış sanırım :( Bu saate kadar verdiğiniz emek ve çabalar için hepinize teşekkür ederim. Filamentlerimin nemlendiğini/bayatlandığını hiç düşünmemiştim. Nemli filamenti nasıl kurutabilirim?

Filament değiştirdim şu an baskı alabiliyorum. 1 Ayda Porima'nın filamenti bile nem kapmış sanırım :( Bu saate kadar verdiğiniz emek ve çabalar için hepinize teşekkür ederim. Filamentlerimin nemlendiğini/bayatlandığını hiç düşünmemiştim. Nemli filamenti nasıl kurutabilirim?
Filament kurutucular var. Ondan alıp kurutabilirsiniz. Veya fırını 50 dereceye ayarlayıp filamenti kurutabilirsiniz bir nebze.

Bunuda inceleyebilirsiniz.

Güncelleme: Yazıcım çalıştığım iş yerinde ve her akşam ya akıllı prizden ya da şalterden cihazı kapatıyordum. Her 3-4 baskıda bir tabla ayarı bozuluyordu. Son 3 gündür cihazı hiç kapatmadım ve 7-8 den fazla baskı aldım. Tekrar tabla ayarı yapmama gerek kalmadı. Bazen de yazıcıyı kapattıktan sonra açınca About Machine kısmında kalıyor ve işlem yapamıyorum. Neptune 4 Pro yazması gerekirken Neptune 4 yazıyor küçük harflerle. Cihazın depolama biriminde sorun olduğundan şüpheleniyorum. Siz yazıcınızı kapatıyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı