Elektrik kaynaklı input lag nasıl çözülür?

YUSUFKANKA505

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bu sorunu neredeyse iki yıldır yaşıyorum. Sırf bu sorun yüzünden laptop aldım hala çözülmedi. Eski bilgisayarımda yaşadığım geçikme, ekran bulanıklığı, yavaşlığı yaşıyorum 2,3 aydır araştırdım ve sorunun elektrik kaynaklı olduğunu tespit ettim. Bu sorunu çözmem için ne gerekli ne yapmam gerekiyor. Yardımınız lazım.

Laptop: GF66 katana UE.

Merhaba hocam sorun sizde hep mi oluyordu yoksa ara sıra iyi gibi, ara sıra da berbat şeklinde miydi?

Reis PC laptop değilse kasa bağlantısı olan USB 3.0 kablosunu kullanmıyorsan anakarttan çıkarıp dener misin?

Ben anlamıyorum bak çıkardım kabloyu yeminle oyun DM atıyorum inanılmaz akıcı mermiler direk gidiyor. Ama büyük ihtimal 1 saat oynama ile yine aynı sorun geri gelecek. Sistemde elektrik aksağın ile her oynayışımda bu durum Başıma geliyor.

Ben şehir değiştirdim hala sorun devam ediyor.

Bazıları bu sorun anakart işliyor. Anakartıda değiştirmen gerekli falan diyorlar. İstersen anakartta BIOS pilini bir tak çıkar belki bir şey değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…