teknoloji_sevdalısı
Megapat
- Katılım
- 14 Haziran 2017
- Mesajlar
- 465
Pil takıyorsun değil mi? [emoji1]Kendi gitarım hakkında konuşuyorum sanma diye düzelttim.Evet kesinlikle efsanedir o model.
Pil takıyorsun değil mi? [emoji1]Kendi gitarım hakkında konuşuyorum sanma diye düzelttim.Evet kesinlikle efsanedir o model.
Pil takıyorsun değil mi? [emoji1]
Ben de Pili yeni değiştim. Ve Duracell taktım.[emoji1]Evet. Daha 1 hafta önce bitti. Duracell taktım şimdi. Pil testi de yapmış olurum.![]()
Memnun musunuz gitardan? [emoji1]Bende maaşımı böyle tuhaf şeylere harcıyorum bi birikim yapamadık. Bende Squier Classic Vibe 50's ve Fender Champion 40 var. İlerde sağlam bir manyetik takviyesi yapacağım.
Yani sayılır ama gitar fazla sert müziklere gitmiyor. Blues türüne daha uygun. Onun dışında Meksika Stratları aratmıyor.Memnun musunuz gitardan? [emoji1]
Anladım. Canlı sahne deneyiminiz var mı acaba?Yani sayılır ama gitar fazla sert müziklere gitmiyor. Blues türüne daha uygun. Onun dışında Meksika Stratları aratmıyor.
Yok, sadece hobi amaçlı evde arada çalıyorum.Anladım. Canlı sahne deneyiminiz var mı acaba?
Anladım. Kullandığınız pedal filan var mı acaba? Yoksa PC'den efekt programı kullanıyor musunuz?Yok, sadece hobi amaçlı evde arada çalıyorum.
Pedal veya efekt kullanmıyorum. Amfinin efektleri bana yeterli geliyor.Anladım. Kullandığınız pedal filan var mı acaba? Yoksa PC'den efekt programı kullanıyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.