Powermann
Hectopat
Herkese merhaba, elektro gitar çalmak istiyorum ancak bu işin piyasası veya gitar haricinde çalmak için ne gerektiği ile ilgili bilgi sahibi değilim, mağazalarda falan yanlış yönledirilmemek adına size soruyorum. Kesin bir bütçem yok orta halli bir şey olabilir ancak dediğim gibi pek bir fikrim olmadığından şu kadar olsun da diyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Apartmanda çalacağım için ses konusu biraz hassas yani kulaklıkla çalmanın bir yolu var mıdır, amfiye kulaklık bağlanabilir mi?
Bir de araştırırken Vox Amplug 2 Ac30 Guitar Headphone Amp - n11.com böyle bir şey gördüm ama elimde patlamasını istemiyorum nasıl bir şey olduğunu almaya değip değmeyeceğini söylerseniz mutlu olurum
Not: Metal de Rock da dinlerim ancak Metal biraz daha ağır basıyor.
Not: Apartmanda çalacağım için ses konusu biraz hassas yani kulaklıkla çalmanın bir yolu var mıdır, amfiye kulaklık bağlanabilir mi?
Bir de araştırırken Vox Amplug 2 Ac30 Guitar Headphone Amp - n11.com böyle bir şey gördüm ama elimde patlamasını istemiyorum nasıl bir şey olduğunu almaya değip değmeyeceğini söylerseniz mutlu olurum
Not: Metal de Rock da dinlerim ancak Metal biraz daha ağır basıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: