Elektrogitar kurulumu nasıl yapılır?

Öncelikle hayırlı olsun. Bende ses kartı kullanıyorum uygulama olarak Amplitube 5 tercih ettim içerik ve kolaylık açısından cidden denediğim en iyi uygulama. İnternette çok kolay bir şekilde crackli indirebilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda otomatik olarak algılaması lazım ses kartını algılamıyorsa ayarlardan giriş aygıtını seçerek halledebilirsiniz.

Öncelikle hayırlı olsun. Bende ses kartı kullanıyorum uygulama olarak Amplitube 5 tercih ettim içerik ve kolaylık açısından cidden denediğim en iyi uygulama. İnternette çok kolay bir şekilde crackli indirebilirsiniz. Uygulamayı açtığınızda otomatik olarak algılaması lazım ses kartını algılamıyorsa ayarlardan giriş aygıtını seçerek halledebilirsiniz.
Daha sonra yapmam gereken bir şey var mı? Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Zuhal'den Squier MM Strat aldım. Arayıp stokta yok diyerek kozmos sattılar araştırdım baya berbatmış başka siteden yine Squier aldım aynı model.

Uygulama içerisinde bir sürü amfi çeşidi pedallar ve hoparlörler var isteğidinizi seçip kullanabilirsiniz. Karmaşık gelirse internetten hazır setup indirebilir ya da istediğiniz tonun YouTube'dan tutorial videolarını izleyip uygulayabilirsiniz. Birsüre sonra zaten alışıyosunuz.

Öncelikle "Berbat, çöp, leş" gibi iddalı kelimeler kullananların kim olduklarına bakmak gerekir. Genelde tecrübesi / yetisi olmayan kişiler bu tip havalı cümleler kullanma ihtiyacı hissederler. Cümleler bunun gibi abartılı ise, emin olun o kişi aslında hiç bir şey bilmiyordur.

Düşünsenize, dünyada binlerce satan, milyonlarca kazandıran bir ürüne biri çıkıp "-çöp" diyor; Vay be! Durup dinlemek gerekir, önemli biridir mutlaka....
Fakat bakıyorsunuz; 3 aydır gitar çalıyor. Doğru düzgün amfi kullanmamış, sektör, sahne, tecrübesi yok, kıyaslayabilme yetisi yok. Hiç bir ekipmanda deneyimi yok. Bildiği ile değil, sandığıyla, duygusal dürtüler ile ürün yüceltiyor ya da yeriyor..

Bu tip yorumlar ile hareket etmek sizin boşa para harcamanıza, kendinize uygun olmayan ekipman edinmenize neden olur.

Son düzenleme:
Amplitube 5 hem iyi hem kötü tecrübesiz biri için. Çeşitli tonlarca efekti deneme imkanı var ama bu efektler arasında kaybolabilir. Ben Neural DSP Archetype: Cory Wong, Archetype: Tim Henson ya da Archetype: Petrucci öneririm. İçinde kaybolmaz o kadar seçeneğin ki kendi tonunu oluşturmayı da az çok öğrenir kendisine verilen seçenekler ile. Bir de kişisel ama ben Amplitube'un sesini pek sevmiyorum. Neural DSP pluginlerinin ses kalitesi daha çok hoşuma gidiyor.

Bir de uygulama olarak değil de DAW üzerinden VST olarak kullanın bence.

Amplitube 5 hem iyi hem kötü tecrübesiz biri için. Çeşitli tonlarca efekti deneme imkanı var ama bu efektler arasında kaybolabilir. Ben Neural DSP Archetype: Cory Wong, Archetype: Tim Henson ya da Archetype: Petrucci öneririm. İçinde kaybolmaz o kadar seçeneğin ki kendi tonunu oluşturmayı da az çok öğrenir kendisine verilen seçenekler ile. Bir de kişisel ama ben Amplitube'un sesini pek sevmiyorum. Neural DSP pluginlerinin ses kalitesi daha çok hoşuma gidiyor.

Bir de uygulama olarak değil de DAW üzerinden VST olarak kullanın bence.
Kafam çok karışacak gibi geliyor. Bir de sap ayarı yapması falan zor mu? Yapılı gelecekmiş ama merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı