Elektronik-elektrik için nasıl destek alınabilir?

AATROX28

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 10. sınıfım, imkan verseniz elektrikli araç, İHA, yapılmış icatların prototipleri, donanım, yazılımı, kısacası istediğiniz her şeyi yapabilirim fakat imkanım yok. Şu anda kafamda hazır bir elektrikli araç ve İHA projesi var. Bu projeler için maddi kaynak gerekiyor. Teknoloji takımına başvurdum fakat oradan bir şey olacağı yok, TEKNOFEST takım istiyor gibi şeyler. Ne yapmalıyım?

Dostum, yaşadığın şehirdeki üniversitelerin kulüplerine başvurmanı öneririm. Onlar sana başlangıç için bir hayli yardımcı olacaklardır. Onlarla birlikte çalışmaya başlayabilirsin takıma girersin.

Merhabalar. 10. sınıfım, imkan verseniz elektrikli araç, İHA, yapılmış icatların prototipleri, donanım, yazılımı, kısacası istediğiniz her şeyi yapabilirim fakat imkanım yok. Şu anda kafamda hazır bir elektrikli araç ve İHA projesi var. Bu projeler için maddi kaynak gerekiyor. Teknoloji takımına başvurdum fakat oradan bir şey olacağı yok, TEKNOFEST takım istiyor gibi şeyler. Ne yapmalıyım?
TEKNOFAST için projelerini ilet eğer kabul görürse seni davet ederler. Senin gibi gençlere ihtiyaç var ülkemiz'de İnşallah başarılı olursun kardeşim.

@333365

turşuculara pek ihtiyaç yok sanırım :D

Eyvallah araştıracağım. Peki başka yerler bulunmakta mıdır?
Dostum, yaşadığın şehirdeki üniversitelerin kulüplerine başvurmanı öneririm. Onlar sana başlangıç için bir hayli yardımcı olacaklardır. Onlarla birlikte çalışmaya başlayabilirsin takıma girersin.

Araştırdığımda takım bulamadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı