Eleştiri Kanalı Açmak

Merhabalar ben eleştiri kanal'ı açmayı düşünüyorum küfür vb. şeyler söylemem zaten birinin özentisi olmam. Düşüncem ilk başta arkaya videoyu açıp sonra eleştireceğim yerde durdurup konuşup başlatmak.
Not:Yaşım biraz küçük ama sıkıntı olur mu?
Kimsenin ne dediğini bir gıdım umrumda değil YouTube'da eleştirel yorumlar açığım ama küfür eden edebilir takmam.

13 yaşındaysan gerek yok böyle atraksiyonlara. Liseye geçiş sınavına falan çalış.

Eleştiri yapabilmek ve bunu insanlara dinletebilmek kolay gibi gözükse de değildir. Biraz daha yaş alıp olgunlaşman, tecrübe kazanman gerek. Ha denemek bedava, orası ayrı.

@BeratKuşçu Yaşınız anladığım kadarıyla 13 insanlar sizin konuşmanızdan ve sesinizden küçük yaşta olduğunuzu anlayacaktır bu da yaşınız küçük olduğu için çok dikkat çekmeyeceksiniz veya kâle alınmayacaksınızdır.

Yaşınıza göre olgun olabilirsiniz fakat bunu kanıtlamak cidden çok zor olur sizin için. Bu yüzden tavsiyem derslerinize yoğunlaşın.

Yapılabilir aslında, Türkiye'de benim bildiğim bunu yapan az sayıda kanal var.

Ama yaşınız cidden 13 ise bence biraz daha büyümeyi bekleyin. Hem bazı fikirlerinizin hem de sesinizin oturması için.

13 yaşındaysan gerek yok böyle atraksiyonlara. Liseye geçiş sınavına falan çalış.

Eleştiri yapabilmek ve bunu insanlara dinletebilmek kolay gibi gözükse de değildir. Biraz daha yaş alıp olgunlaşman, tecrübe kazanman gerek. Ha denemek bedava, orası ayrı.
2007 oldum Lgs'ye bu sene girdim. Kolay olmadığını biliyorum ama cidden eleştiri kanalları bence bir çoğu sadece para için yapıyor ben 1 haftada felan video atmayı düşünüyorum.
Üzerler linç etmek isteyebilirler.
Sıkıntı yok linç yemek umrumda değil zaten gidip Enes batur eleştircem halim yok.
Evet 13
Yapılabilir aslında, Türkiye'de benim bildiğim bunu yapan az sayıda kanal var.

Ama yaşınız cidden 13 ise bence biraz daha büyümeyi bekleyin. Hem bazı fikirlerinizin hem de sesinizin oturması için.
Küçüğüm 15 yaş olabilir.
Sizce ne kanal'ı açabilirim?
Zaten boş vakitlerimde yapcam.

Bence sesiniz kalınlaştıktan sonra deneyin bunu. Yorumların hepsi az çok hakaret aşağılama olacaktır ki video aşırı disslike alır zaten senin de isteğin kalmaz kapatırsın bunu da yapmak kolay bir iş değil ama.

Eleştiri'yi boşverin başka ne yapabilirim sesimi azcık kalın yapsam olması örnek bir video hazırlayıp atsam konu kabul edilirmi?
Not:Örnek video çekersem YouTube değil technopat'a atcam.
Size göre ne çekin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı