Elle Windows güncellemeleri indirilir mi?

https://support.microsoft.com/en-us/help/4581839 (Windows 10 Update History) adresine gidin. Burada tüm Windows 10 sürümlerinin güncelleştirme geçmişi bulunur.

Sol tarafta kurmuş olduğunuz Windows 10 sürümünüzü seçin.

Açılan sayfada, sayfayı biraz aşağı kaydırın. Yine sol tarafta hemen Windows 10 sürümleri altında, "In this release" başlığı altında, seçilen Windows 10 sürümüne ait güncelleştirme listesi vardır, indirmek istediğinizi seçin. Bu sayfada seçilen güncelleştirmeye ait ayrıntılar bulunur: Bu güncelleştirmenin getirdiği düzeltmeler ve neden olduğu sorunlar gibi.

Sayfayı en aşağıya doğru kaydırın. "How to get this update" başlığı altında bu güncelleştirmeyi nasıl elde edeceğinize ilişkin bir tablo bulunur. Microsoft Update Catalog bağlantısını tıklatın, Microsoft Update Catalog sayfasını açar. Sağ üstteki arama çubuğunda seçmiş olduğunuz güncelleştirme numarasının yazılmış olduğunu görürsünüz.

Sisteminiz büyük olasılıkla Server ve ARM değildir, bunları eleyin (ekran görüntüsü alıp Paint'e yapıştırın, üstünü çizin; seçmesi daha kolay olur). x64 demek 64 bit, x86 demek 32 bit bilgisayardır. En sağda Yükle düğmesinden güncelleştirmeyi indirin.

İndirilen güncelleştirme dosyasını Enter ile açın.

Önerim, Preview güncelleştirmelerini kurmayın.

Ekteki görseller örnektir.
 

Dosya Ekleri

  • 1_versiyon_secimi.png
    1_versiyon_secimi.png
    55,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 2_versiyona_ait_guncellestirme_secimi.png
    2_versiyona_ait_guncellestirme_secimi.png
    60,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 3_guncellestirmeyi_indirme_yontemi.png
    3_guncellestirmeyi_indirme_yontemi.png
    45,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 4_catalogdan_indirme.png
    4_catalogdan_indirme.png
    49,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Geri
Yukarı