Ellie'yi neden seviyorsunuz?

Ben aynı şeyleri tekrarlıyorum öyle mi ? Hiç güleceğim yoktu. Söylediğim şeyler tekrar tekrar aynı şeyleri yazan sizsiniz. Benim tek sıkıntı ettiğim şey benim soruma o şekilde bir cevap vermeniz. Siz büyüttünüz tartışmayı. Güzel güzel sohbet ederken birden parladınız. Aynı şeyleri söylüyorum çünkü söylediğim şey dışında tüm her şeye cevap veriyorsunuz. Benim tek sıkıntım bu senle. Başka herhangi bir derdim yok. Neyse dediğiniz gibi uzatmayalım. Cidden birbirimizin dediklerini ikimizde farklı yerlere çekerek fazla büyüttük. Söylemediğimiz şeyleri söylemişiz gibi algıladık. Uzatmanın manası yok. Benlik bir sıkıntı varsa özür dilerim hocam. Ve yanlış anlaşılacak herhangi bir şey söylediysem şahsınıza onun içinde özür dilerim. Ama benim soru sormama anlatıyorum anlamıyorsun demen hoş değil. Benim senden yana sıkıntım bir tek bu. Geri kalanlar zaten önemsiz gereksiz büyüttüğümüz şeyler. Seni fikirlerime saygı duy kelimesiyle de kırdıysam özür dilerim.
Hocam biriniz cevap yazmayı kesse sorun çözülecek.

Hocam biriniz cevap yazmayı kesse sorun çözülecek.
Tamam hocam yazmayacağım daha. Dediğim gibi benim sıkıntım sadece o bahsettiğim şeydi. Fikirleriyle vs. hiçbir derdim yoktu. Yanlış bir şey çıktıysa ağzımdan özrünü diledim zaten. Dediğiniz gibi daha da uzatmanın manası yok. Biraz fazla sinirlenmiş olabilirim. Zaten yaz yaz yoruldum 😄 forumdaki en uzun tartışmam olabilir.

Ben aynı şeyleri tekrarlıyorum öyle mi? Hiç güleceğim yoktu.
Evet, istediğiniz kadar gülün. Dönüp biraz mesajlara bakarsanız anlarsınız zaten.

Benim tek sıkıntı ettiğim şey benim soruma o şekilde bir cevap vermeniz. Siz büyüttünüz tartışmayı.
Ben büyütmedim. Soruna agresif bir şekilde cevap da vermedim. "Anlamadın" demek, kırıcı bir şey değil. Durum belirtisi.

Aynı şeyleri söylüyorum çünkü söylediğim şey dışında tüm her şeye cevap veriyorsunuz. Benim tek sıkıntım bu senle. Başka herhangi bir derdim yok.
Evet, eminim öyledir. Her mesajına tek tek alıntılayarak cevap veriyorum. Hala bunu nasıl söyleyebiliyorsun?

O halde benimle bir sıkıntınız yok, çünkü dediğiniz tarzda bir şey yapmadım.

Neyse dediğiniz gibi uzatmayalım. Cidden birbirimizin dediklerini ikimizde farklı yerlere çekerek fazla büyüttük. Söylemediğimiz şeyleri söylemişiz gibi algıladık. Uzatmanın manası yok. Benlik bir sıkıntı varsa özür dilerim hocam. Ve yanlış anlaşılacak herhangi bir şey söylediysem şahsınıza onun içinde özür dilerim.
Peki, tamam. Ben de özür dilerim. Fakat, bu mesaja verdiğim cevaplar hala geçerli. Sizin özür mesajınızda tartışma devam ediyorsa, benimki de öyle olacaktır.

Ama benim soru sormama anlatıyorum anlamıyorsun demen hoş değil. Benim senden yana sıkıntım bir tek bu. Geri kalanlar zaten önemsiz gereksiz büyüttüğümüz şeyler. Seni fikirlerime saygı duy kelimesiyle de kırdıysam özür dilerim.
Dediğim gibi, kırılacak bir şey yapmadım. Sadece durum belirttim.

Tamam o halde, ben de özür dilerim.

Evet, istediğiniz kadar gülün. Dönüp biraz mesajlara bakarsanız anlarsınız zaten.

Ben büyütmedim. Soruna agresif bir şekilde cevap da vermedim. "Anlamadın" demek, kırıcı bir şey değil. Durum belirtisi.

Evet, eminim öyledir. Her mesajına tek tek alıntılayarak cevap veriyorum. Hala bunu nasıl söyleyebiliyorsun?

O halde benimle bir sıkıntınız yok, çünkü dediğiniz tarzda bir şey yapmadım.

Peki, tamam. Ben de özür dilerim. Fakat, bu mesaja verdiğim cevaplar hala geçerli. Sizin özür mesajınızda tartışma devam ediyorsa, benimki de öyle olacaktır.

Dediğim gibi, kırılacak bir şey yapmadım. Sadece durum belirttim.

Tamam o halde, ben de özür dilerim.
Cidden şu aile ortamı olan forumda saçma tartışmalar başlatan kişiler var.

İkinci oyunda ergenliğinin zirvesine çıkan bir Ellie vardı. Sevilmesinin nedenine pek karışmıyorum. Ama sevmemek için bir sürü neden var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı