Ellie'yi neden seviyorsunuz?

Eki Görüntüle 855972

Şu karakter neden forumda bu kadar seviliyor anlamış değilim. İntikam uğruna kız arkadaşını ve üvey çocuğunu bırakıp gittiği için mi? Veya kendi hayatını onun için riske atmasına rağmen Joel'e sırtını döndüğü için mi? Anlamıyorum.

Karakterin sevilecek hiçbir yanı yok neredeyse. Sevdiklerinin düşüncelerini yok sayan intikam uğruna sevdiklerini geride bırakan. Hiçbir şeyi düşünmeyip ne isterse onu yapan bir karakter.

Bu karakter niye bu kadar seviliyor? Neden oyun dünyasının gelmiş geçmiş en iyi karakteri olarak görülüyor? Anlamış değilim. İlk oyunda tamam tatlıydı falan ama 2. oyunda idealleri olmayan, sevdiklerini ne derse desin takmayan, çocuğu olmasına rağmen intikam uğruna onları bırakıp giden bir karakter.

İlk oyunda joel bu kadar ilgi görmemişti. Kat kat daha iyi yazılan bir karakter olmasına rağmen. 2. oyunda ne güzelliği kalmış ne başka bir şeyi. Pislik bir karakter olarak çıkmış. Şimdi bunları yazdığım için bazı arkadaşlar beni TLOU düşmanı sanabilir ama değilim. Hatta ilk oyunu o kadar çok sevmiştim ki 22 kez bitirmiştim.

Bakın 22 kez diyorum. 2. oyunu da her ne kadar ilk oyundan daha az sevsem de o oyunu da sevdim. Ama bu karakterin neden bu kadar sevildiğini anlamış değilim. Veya neden birçok kişi tarafından oyun dünyasının en iyi ana karakteri olarak görüldüğünü. Benim düşüncelerim bunlar sizde düşüncelerinizi aşağıya yazarsanız sevinirim.

İyi sosyaller 🥰

Tipi ve karakteristik özelliği yüzünden seviyorum. Ama intikam uğruna kaybettiklerini ve Jole'un kalbini kırması beni sinir etmedi değil.

Arthur Morgan gibi bir babayiğit, haşmetli, güçlü, karizma bir karakter varken şu ergenin millet neyini seviyor ben de anlamıyorum.
Arthur ve Ellie en sevdiğim karakterler listesinde ilk 3'e giriyor. Bence, bu kıyaslama yanlış. Arthur ve Ellie, karakter olarak çok farklı karakterler.

Ellie hareketlerine olgun bir insan gibi bakmayın ergenlikte biz nasılsak oda öyle davranışlar sergiliyor.
Joel itiraf edince ağlamasının, kızmasının sebebi birazda bu, ilk oyunda daha iyi bir gelişim olsa da ikinci oyundaki haline kötü diyemem.
Güzellik konusuna gelirsek ortalama diyebilirim.

Kanka gideri var şimdi Ellie'nin ortalamanın bir tık üstünde.

@OSAYİSAMUEL
Size geri zekalı muamelesi yapmadığımı daha önce anlattım. Tekrar anlatma gereği duymuyorum.

İkisini de yapmıyorum.

E, benim suçum değil ki? Yanlış anlayanın suçu.

Sorduğunuz soruya verilen cevabın eksik olup olmama ihtimalini düşünmüyorsunuz yani. O halde sormanıza gerek yoktu.

Hayır, birden agresifleşmedim. Fikirlere saygısızlık yaptığımı söylediğiniz için sinirledim.

Hiçbir şeyi tek tek izah etmediniz. Aynı şeyler söylüyorum, çünkü aynı korumaları yapıyorsunuz. Kaç kere "birden agresifleştiniz" dediğinizi saydınız mı? Sanmıyorum.

Açıkladım bunu. Aynı şeyleri tekrar tekrar sorup, kendinizi tekrarlıyorsunuz demeniz kadar ironik bir şey yok.

Hayır, iyi anladığım için öyle cevap veriyorum. Yanlış bir şey yok dedin. Ben de olduğunu söyledim. Mesajı başka bir yere çekmiş olmuyorum. Örtülü anlamı açığa çıkarmış oluyorum.
Hala daha aynı şeyleri tekrarlayıp tekrarlayıp duruyorsunuz komik. Agresifleşme olayını 100 kere açıklamama rağmen hala aynı şeyi söylüyorsunuz. Siz benim attığım fikirlerime saygı duy mesajından önce bana o lafları söylediniz. Ben anlıyorum. Sadece soru sordum ve sen anlamıyorsun dedin. Benim anlamak istediğim bir şey yok sizden. Ben sadece fikirlerimi söyleyip size bir soru sordum. Sizde anlamıyorsun dediniz.

Ben gayet net anladım ama benim fikrim bu. Soruma doğru düzgün cevap vermek yerine anlamıyorsun şu şöyle bu böyle diyorsunuz. Siz benim fikirlerim saygı duymayıp evet tekrar tekrar söylüyorum bana o muameleyi yaparsanız bende size fikirlerime saygı duyun derim. Bu bir hakaret değil. Benim fikirlerime saygı duy diyorum. Yanlış bir şey yok demedim. Bence yanlış bir şey yok diyorum. Ve varsa da özür dilerim diyorum. Bunu bile yanlış anlayıp hala daha kendiniz üste çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ve evet ikisini de yapıyorsun.

Orada senin hakaret olarak algıladığın tek şey fikirlerime saygı duy mesajı. Ama nedense binlerce hakaret mesajı atmışım gibi konuşuyorsun ki o mesaj hakaret bile içermiyordu. Fikirlerime saygı duy mesajının nesi hakaret? Anlamış değilim. Tekrar söylüyorum o mesajda benim sizden anlayacak bir şeyim yoktu. Ben sadece soru sordum.

Siz cevap vermek yerine benim fikirlerim böyle anlamıyorsun dediniz. Ben zaten sizin fikirlerinizin o olduğunu biliyorum. Ve sadece bunlar mı diyorum? Siz böyle bir cevap vermek yerine sadece sorumu cevaplasaydınız buralara gelmeyecekti sohbet. Ama o muameleyi yaparsanız benim karşı çıkmama da da bir sıkıntı yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı