Gizliliğe de elveda demek oluyor bu. Opera kullanırken verileri parça parça vermek yerine en iyisi bir sitede hepsini tekte paylaşınız da uğraşmasınlar.
Yeni olduğu için sevdim. Şu an da zaten Firefox Mobile'dan yazıyorum. Firefox Instagram'a girerken tekrar giriş sayfasına atıyordu ve Firefox'da 3 sekme YouTube, Instagram ve forum açık iken 2000 MB RAM kullanıyordu ciddiyim ama burada konu açmadım isterseniz link atayim Opera'da ise rahatça yapıyorum YouTube ve forum açık 200 MB RAM kullanıyor gizlilik ise sıkıntılı zaten yarın PC'ye geçince birkaç ayar yaparım Opera'ya belki de siler Firefox kullanırım bir anlık bırakmak istedim.
Ne tuhaf ki annem de Firefox önerdi
Herkese selamlar. Bugün görev yöneticisine baktığımda bellek kullanımının %90 olduğunu gördüm. Bana garip gelen kısmı ise bilgisayarda kasma hissetmiyorum. Normal midir? Bilgisayarımda virüs yok. Belleği en çok kullanan ise Brave browser, 4.5GB kullanıyor. Çok sekme açık değil.
Herkese selamlar. Bilgisayarım boşta iken 90 derece civarlarında çalışıyor. Sadece Brave Tarayıcı açık, bu tarayıcı da RAM'i sömürüyor maşallah. Bilgisayarın içini temizlettim, termal macun değişti. Daha 1 ay olmadı. Bilgisayarın altında soğutucu da var. Ne yapmalıyım?
www.technopat.net
Meraklısına, Community'de de bir başlık var. 26 Ocaktan beri tartışma konusu açık, en ufak bir güncelleme yok.
This morning I started experiencing instances of Brave randomly increasing to a maximum of 8ish GB of RAM and 70% CPU. These are happening at random times and don’t seem to be proportional to my use. Around when (right before or right after) I notice the massive jumps in usage I get an...