Emek hırsızlığı içeren konular neden forumda daha popüler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Asdasgudas

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Konya
Arkadaşlar son zamanlarda foruma bakıyorum. Zaten korsana destek vermiyoruz ama forumda herkes "adblocker" eklentileri kullanıyor. 5 bin TL para verseniz oyunlara o eklentiyi kullandıktan sonra buraya yazmanız etik bir durum mu? İnsanlara o eklentiyi nasıl kullanacağını anlatmanız forum kurallarına kanımca aykırıdır? Sizce değil mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

YouTube'da izlediğiniz videolardan tutun okuduğun blog yazılarına kadar reklam gösterimlerinden para kazanıyor. Chrome'da olması beni ilgilendirmez. Reklam engelleyici kullanmak etik bir şey mi değil mi ? Forum kurallarına aykırı mı onu soruyorum.

Eğer reklam benim okuyacağım içeriği kaplıyorsa ve istemediğim türden reklamlar çıkıyorsa engellerim. Ancak topluluk destekli web sitelerinde açıyorum. Çünkü reklamı abartmadan koyuyorlar.
YouTube'da izlediğiniz videolardan tutun okuduğun blog yazılarına kadar reklam gösterimlerinden para kazanıyor. Chrome'da olması beni ilgilendirmez. Reklam engelleyici kullanmak etik bir şey mi değil mi ? Forum kurallarına aykırı mı onu soruyorum.
Sen kullanmıyorsun galiba.

Eğer reklam benim okuyacağım içeriği kaplıyorsa ve istemediğim türden reklamlar çıkıyorsa engellerim. Ancak topluluk destekli web sitelerinde açıyorum. Çünkü reklamı abartmadan koyuyorlar.
Zaten doğru ve kaliteli içeriğe eriştiğim yerlerde reklamları düzgün yerleştiriyorlar. İhtiyaç duymuyorum. YouTube'da reklam sayısını YouTube belirlemiyor bu arada. Kanal sahibi belirliyor.
O adam sadece bizden mi para kazanıyor? Hayır. Adamın ana işi var mı? Evet. Reklamları görmezsek adam aç kalır mı? Hayır.
Ana işi olan insanlar da olabilir herkes bizim gibi ek iş olarak blog yazıları yazmayabilir. Adblocker kullanmak etik mi değil mi tek kelime cevap istiyorum açıklamaya gerek yok.

Arkadaşlar son zamanlarda foruma bakıyorum. Zaten korsana destek vermiyoruz ama forumda herkes "adblocker" eklentileri kullanıyor. 5 bin TL para verseniz oyunlara o eklentiyi kullandıktan sonra buraya yazmanız etik bir durum mu? İnsanlara o eklentiyi nasıl kullanacağını anlatmanız forum kurallarına kanımca aykırıdır? Sizce değil mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Adblocker kullanmak etik degil.
Adblocker kullanıyor muyum? Evet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı