Emniyetten Siber Suçlar dava yüzünden çağırdı

@670404 hayır ama sanırım Instagram otomatik bildirmiş anladığım kadarıyla. Zaten video atıldığı an hesap 3 saniyede gidiyor şikayete zaman bile yok.

Bu arada ben yapmamış da olabilirim dedikleri tarz bir video değildi çünkü sanırım benlik bir şey değil.

@Microsawyer hocam sizce yasaklı videonun atılması gibi bir olayda Instagram otomatik olarak polise bildirme gibi bir şey yapıyor mu?

Hayır, Instagram direkt ya postu kaldırır ya da hesabı cezalandırır. Yaptığınızın ne olduğunu bilmediğim için bir fikrim yok, bu tarz işler ya CİMER'ya da 155 ihbar ile ilerliyor.
 
@BoşluktaDüşünenAdam hala açıklanmadı uzun sürecek büyük ihitmal. Daha olay abimin suçu gibi gözüküyor telefon numaram vs onun üzerine oldugu için hafta içi ifadeye gidecek.

@Microsawyer post değildi. Dmden gruba yasaklı video atıldı. Anında hesap gitti. Dosyada 2 eposta adresi geçiyormuş tahmin ettiğim gibi. (Biri facebook biri insta epostası.) zaten hesap gittiğinde face de gitmişti bağlıydı instayla face.

Teknopat bu konuyu siler misiniz? Olay uzayacak gibi. Açıklanırsa yeni konu olarak açmayı düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
@BoşluktaDüşünenAdam hala açıklanmadı uzun sürecek büyük ihitmal. Daha olay abimin suçu gibi gözüküyor telefon numaram vs onun üzerine oldugu için hafta içi ifadeye gidecek.

@Microsawyer post değildi. DM'den gruba yasaklı video atıldı. Anında hesap gitti. Dosyada 2 e-posta adresi geçiyormuş tahmin ettiğim gibi. (biri Facebook biri Instagram epostası.) Zaten hesap gittiğinde face de gitmişti bağlıydı Instagram'yla face.

Technopat bu konuyu siler misiniz? Olay uzayacak gibi. Açıklanırsa yeni konu olarak açmayı düşünüyorum.

Hocam sonuç ne aşırı merak ettim. lütfen birkaç cümle dahi olsa bilgilendirir misin?
 
@briang@sessizadam95 vallahi ben de çok merak ediyorum agahahah. İnşallah hayırlısı olur. Kaç aydır hayatım alt üst oldu hele ki o ilk hafta o ilk gün yemek bile yiyemedim. Sınav senem bir de ders de çalısamadım
 
@briang@sessizadam95 vallahi ben de çok merak ediyorum agahahah. İnşallah hayırlısı olur. Kaç aydır hayatım alt üst oldu hele ki o ilk hafta o ilk gün yemek bile yiyemedim. Sınav senem bir de ders de çalısamadım.

Hocam bende anlattığınız her şey ile aynı olayı yaşadım beni de çağırdılar ifadeye vb yani korktuğum durum dava açılır mı ailem falan var çocukluk kafası ile yapılan şeyden yargılanırsam yerin dibine girerim utancımdan.
 
@sessizadam95 valla ben rezil olacağım kadar oldum. Geçen telefon istedim ip6 kullanıyorum. Babam yok dedi siciki bozuk birine almam vs dedi. + artık bir önyargı oluştu bana karşı. İnstagram veya whatsapp gelebilirsen gel bi konuşalım.
 
@sessizadam95 vallahi ben rezil olacağım kadar oldum. Geçen telefon istedim IP6 kullanıyorum. Babam yok dedi siciki bozuk birine almam vs dedi. + artık bir ön yargı oluştu bana karşı. Instagram veya WhatsApp gelebilirsen gel bir konuşalım.

Instagram'dan konuşabiliriz soracağım sorular var ikimizde aynı olayı yaşamışız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı