Emre hocam yapmayın, etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu onay sürecini kaldıranlarla tartışsana. Hmm ulaşamıyorsun galiba. Yeni yeni admin sisteminin kötü olduğu anlaşıldı sanırım. Sözde rapor sistemine çok güveniyorlardı şimdi bakalım boş kalabilecekler mi.
10 dakikaya kadar konulara birebir cevap verdi @Emre C . Ulaşamamak, kendisine "Korgeneral, Mareşal, Ekran Kartı Cephesi Başkumandanı" gibi rütbeler veren forumlardaki yöneticilerde olur. Gerekirse iletişim bölümünü kullanın yine ulaşırsınız.
 
Bu karar neden alındı? Şaşkınım gerçekten son yarım saattir, Technopat gibi Türkiye forumları arasında belki de en popüler olan bir forum yönetimi neden böyle bir hamle yaptı? Technopat'ın ağırlığına yakışmıyor, burada yazım kurallarına dikkat etmek istemeyen buna dikkat etmeyen forumlarda sorunlarına çözüm arayabilir. Bu forumu bu ağırlığından arındırmak kötü bir hamle, ben yazım kuralları serbestliği değil; disiplin istiyorum.

Ben de bir kullanıcı olarak tavsiye ediyorum ve yönetimi davet ediyorum ki, bana yazım kurallarına uymadığım için ban atın; ama kullanıcılara o yazım kuralları özgürlüğünü vermeyin. Microsoft'un forumundan daha iyi Türkçe konuşuyoruz sanırım burada, eski disipline geri dönelim. Beğenmeyen de başka forumlara gidebilir.
Sonuna kadar katılıyorum sonuna kadar destekliyorum bu mesajı.
 
Aynı fikirde birilerini görünce hemen organize grup damgası vuranlardanmış, acınası. Bırak konuşmayı daha nerede yaşadığını bilmediğim birisiyle gayet de organizeyiz. 🤣
Sana karşı bir şey yazdığımda hep aynı kişiler beğenmedi atıyorsa...
 
Şaka maka bende sevinmedim. En azından troller filtreleniyordu. Belki çok saçmalayan olursa geri getirirler.

Ayrıca ben de amatör değilim 6 senedir bu forumdayım. Farkındayım durumun değişikliğini.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı