En abartılan anime hangisi?

Attack on Titan ve Naruto. Naruto Shippuden bölümleri fena olmayabilir fakat özellikle Boruto inanılmaz kötü. AOT'u da o kadar abarttılar ki açtığımda inanılmaz bir şey bekledim fakat beklentilerimi karşılamadı. Dünyanın en iyisi One Piece'i beklemeye devam.

En overrated anime sizce hangisi?

Bence kılıçshiu çok abartılıyor.

1693257315609.png

1693257325745.png

Attack on titan ve Naruto. Naruto: Shippuden bölümleri fena olmayabilir fakat özellikle boruto inanılmaz kötü. Aot'u da o kadar abarttılar ki açtığımda inanılmaz bir şey bekledim fakat beklentilerimi karşılamadı. Dünyanın en iyisi One Piece'i beklemeye devam.

Aot ve Naruto serisi iyi ama abartıldığı kadara değil Naruto'nun çeyreği filler diğer çeyreği flashback zaten 2 bölüm öncesini gösteriyor her bölümde. Diğer bölümde birinin hikayesini anlatıyor.

Naruto diyen arkadaşlara bundan 3 4 sene olsa katılırdım da son zamanlarda zaten Naruto'nun kitlesi iyice dağıldı öyle savunanlar olmuyor, genelde Naruto'yu iyi bulanlar da en fazla 3 4 anime izlemiş oluyor veya ilk animeleri olduğu için nostaljik bakıyor. Bana kalırsa One Piece en çok abartılan animedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı