En beğendiğiniz Linux dağıtımı

• Konuyu başlatan 46imt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 88
  • Görüntüleme 5.566
Ben hacker tarzı birşey arıyorum hocam. Şaka şaka. Yani sistemimi fazla sömürmeyen ama tasarımı güzel farklı dağıtım arıyorum. Elementary OS güzel bir seçenek ama özelleştirme çok kısıtlı.
Manjaro XFCE kullan ben elemantary OS hoşuma gidiyor ama kullanmayı tercih etmiyorum bu yüzden xfce ile biraz benzettim birazda keyfime göre yaptım.

xfce_menü-2.png

@Dimensity hocam evden 3 saat mesafe kadar uzak olduğum için 2 GB RAM bulunan dizüstü kullanan arkadaşıma aynı temayı kurdum onda sonuç 540 ila 650 MB olarak duruyor. İşlemci Intel Pentium. Ama bende arkada sadece Discord çalıyordu onda 830 MB ile 950 MB arası değişiyordu benim işlemcim Intel i5.

Ekran görüntüsü_2021-01-08_17-20-23.png

@Dimensity hocam evden 3 saat mesafe kadar uzak olduğum için 2 GB RAM bulunan dizüstü kullanan arkadaşıma aynı temayı kurdum onda sonuç 540 ila 650 MB olarak duruyor. İşlemci Intel Pentium. Ama bende arkada sadece Discord çalıyordu onda 830 MB ile 950 MB arası değişiyordu benim işlemcim Intel i5.

Eki Görüntüle 824507
Temanın adı ne acaba

Temanın adı ne acaba?

Rıhtım ise plank teması ise gtk+ whitesur temasını kurunca aktif oluyor.
Arka plan olarak:

adasd.jpg de1ddf9ee30e08e15460626b919ef87e.jpg mansky_wallpaper02.jpg noon-wallpaper.jpg Skyrocket Sunset.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı