En çok sevdiğiniz GTA oyunu?

En Sevdiğin Gta Oyunu

• Gta 5

• Gta 4

• Gta Vice City

• Gta San Andreas

• Gta 3

• Daha Eskileri

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben de onu oynadım. O da benim için 2. sırada yer alıyor. 6 yaşıdayken galiba oynuyordum. Motorla "space" tuşuna basınca havada uçuyordu. Bu özellik hangi oyunda vardı? Hatırlıyor musun?

Caps Lock olmasın o. Taşıtlarla giderken cap Lock'a basınca uçuyorsun diye hatırlıyorum.

Ben de onu oynadım. O da benim için 2. sırada yer alıyor. 6 yaşıdayken galiba oynuyordum. Motorla "space" tuşuna basınca havada uçuyordu. Bu özellik hangi oyunda vardı? Hatırlıyor musun?

Senin oynadığın GTA Türk büyük ihtimalle ben GTA Vice City[modsuz] oynadım bilmiyorum maalesef :)

Senin oynadığın GTA Türk büyük ihtimalle ben GTA Vice City[modsuz] oynadım bilmiyorum maalesef :)
Olabilir. Doğru tahmin etmişim o zaman. GTA Türk en iyisiydi. Hiç ölmüyorduk. Polislere çok rahat dalaşabiliyorduk.

Çocukluğum için en iyisi. Ne anlarım ben görevden. Çat çat adam öldür. Motorla uç.

Kendi fikrimce serinin en iyisi GTA IV. GTA V, GTA IV'ten sonra çok arcade kalmış, çok düz ve basit bir oyun, bu yüzden V'i pek sevmem. GTA IV'ün fizikleri, kasvetli haritası ve hikayesi diğer GTA oyunlarını sınıfta bırakıyor. Ancak yaşanmışlık ve anılardan dolayı oyum SanAndreas'tan yana 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı