En çok sevilen oyun sizce nedir?

Burada başkalarının sevdiği oyun değil kendi zevkiniz ön plana çıkmalı. FPS seviyorsanız CS:GO ve R6, açık dünya arıyorsanız GTA serisi veya Witcher serisi, hikayeli oyun arıyorsanız Detroit: Become Human, Life is Strange serisi oynayabilirsiniz. Sevdiğiniz oyun türlerini söylerseniz daha isabetli öneriler verebiliriz.
 
En çok sevdiğiniz oyun ne? Ona göre o oyunlara başlayacağım.
Fortnite çok süper bir oyun. Ama oynarken sinir krizine girebilirsiniz. Lol gibi bir oyuna sakın başlama. PUBG eskimeyen klasik bir oyun ilk hafta alışması zor sonra eğlenebilirsin. R6 hiç oynamadım çünkü mekaniği bana uygun değil. Size uygun olanı video izleyerek seçin.
 
Sanırım online oyun arayışı içerisindesin. Hali hazırda varsa yakın arkadaşların onlarla birlikte oynayabileceğin oyunları seç bence. Veya günümüz itibariyle artık forumlarda, discord sunucularında, uygulamalarda insanlar günlük oyun arkadaşlarını bulabiliyorlar. Oralara da yönelebilirsin eğer arkadaşın yoksa. Yoksa yukarıda ki oyunları tek başına oynamayı sürdürürsen kafayı en kısa zamanda yersin. Bkz: LoL, Cs:Go. Diğerleri için zaten birlik beraberlik gerekiyor. Fortnite en sevdiğim oyundur ve yapımcıları oyunla sürekli ilgilenirler. Neredeyse her gün farklı içerikler, farklı modlar, farklı silahlar üretirler. Kolay bir oyun değil, görüntüsü herkese hitap etmez. Türkiye'ye yakın bir server sunucusu olmadığı gibi internetin vasatsa oyunda başarı elde etmen veya mutlu olman mümkün değil. Bende o sebeple ara verdim. Şuan Apex Legends, Black Desert mobile, LoL oynuyorum. LoL sadece eğlence modları. Vaktin varsa Black Desert PC versiyonunu oynayabilirsin. İçeriği çok fazla. Haydi kal sağlıcakla.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı