En düşük emekli maaşı 7.500TL oldu

"Verilere göre, dört kişilik bir ailenin aylık gıda harcamalarını kapsayan açlık sınırı mart ayında 9 bin 590 TL iken nisanda 10 bin 135,50 TL'ye çıktı.

Kira, fatura, eğitim, giyim, ulaşım gibi tüm giderlerini kapsayan yoksulluk sınırı ise Mart'ta 31 bin 240 TL iken Nisan'da 33 bin TL'ye yükseldi."

Kaynak:

 
Bir an önce özel sigorta sistemi getirilmeli ve bireysel emeklilik planlarının çoğaltılması lazım.

Ayrıca eyt'nin geçmesinden sonra bu emekli maaşlarına pek şaşırmıyorum ben. Devletin üzerindeki bu yük bir şekilde sübvanse edilecekti.
 
Son düzenleme:
Hocam bu seçimi reis yine kazanacak yapacak bir şey yok. Millet Vatan Millet Sakarya yalanıyla kanıyor ve kanmaya devam edecek.
Memleket nüfusunun yaklaşık %78'i büyükşehirlerde yaşıyor.
30 büyükşehirden sadece Trabzon, Erzurum, Kayseri, Konya, Kahramanmaraş ve Sakarya'da Erdoğan önde.
Malatya'da şimdilik dengeli bir durum var. Geri kalan 23 büyükşehirde Bay Kemal büyük farkla önde.
Diğer şehirlerde %22'lik nüfus var. Güneydoğu, Akdeniz, Ege ve Trakya'da yine Bay Kemal büyük farkla önde.
İktidarın hiçbir umudu yok. Umutları olsa Hüda-Par'ı bizzat partinin içinden aday göstermezdi, bakanları vekil adayı yapmazdı.
Şimdiye kadar tek umudu "seçimi bir ihtimal ikinci tura bırakmak istiyor" gibi sahte bir algı yarattılar.
Şimdi onu da terkedip önce memleketin güvenliği emanet edilen bakanın ağzından "14 Mayıs bir darbedir" açıklaması, sonra bizzat Reis'ten "iktidar değişirse ve Millet İttifakı cumhurbaşkanlığını kazanırsa bu millet ülkeyi onlara emanet etmez" açıklaması ve son olarak eski tüfek hızlı 'komünist' başdanışmandan "14 Mayıs'ta iktidar değişirse bu milletin iradesine darbedir" açıklamaları geldi.

Bu açıklamalar da memleketteki nüfus yoğunluğunun olduğu yerlerdeki muhalefet üstünlüğü de net olarak Reis'in kaybettiğini gösteriyor.

Giden belli, gelen belli. Umarım herkes sandıktan çıkan sonuca saygı duyar ve sancısız bir devir teslim olur.
 
Yani maaşlara diledikleri kadar zam yapsınlar, enflasyonun yüksek olduğu ortamda alım gücün biter senin. Bunu koyunlara anlatabilmek zor ancak.
 
Ben fazla siyaset işlerine girmek istemiyorum. Girince vatan haini ilan ediliyorum. Allah herkese beyin vermiş kullansın diye maalesef dünya piyasası dolar üzerine kurulu ve bizim Türk liramız çöp oldu. Şeçimden sonra da düzeleceğini pek sanmıyorum piyasaya dolar sürerek tutmaya çalışıyorlar. Ama yeni hükümet gelse bile onlara enkaz kalıcak. Bu hepimizin sorunu tüm milletin sorunu beka sorunu arkadaşlar iyi düşünün oy kullanıcak arkadaşlar da ona göre versin.Onların doları varsa bizim allahımız var diyen bir düşünce yapısından ben icraat beklemiyorum. Benim 100 liram gavurun para biriminde hiç oluyorsa ben öyle işin anası bellerim.
 

Geri
Yukarı