En etkili göbek eritme önerisi

Öğün olarak çorba. Ertesine salata. Yazdayız, karpuz.
Otururken dambıllı hareketler.
Yürüyüş.
Yatakta sırtüstüyken bacak hareketleri.
En tembel işi bu. Bende işe yaramıştı.

Merhaba en hızlı (olabildiğince) ve en etkili sosyal medyadır vs. kulak dolusu saçma bilgiler olmadan ciddi anlamda evde diyet yaparak göbek eritmek istiyorum. 10 kilo fazlam var sadece çok değil o da göbek bölgesinde. Önerilerinizi alabilir miyim hocalarım?

Egimli yuruyus, bak kosu degil yuruyus. Egimi yuksek bir yuruyusu Total 1-2 saat civari yaparsan gunluk ve kalori acigi olusturursan 1-2 hafta icerisinde verirsin 10 kiloyu. Ben diyetisyene gitmistim ve onun verdigi diyet listesiyle 1 hafta da 7 kilo verdim Total'de. Ha diyet listesi de oyle AC birakan cinsten değildi 3 ana ogun 2 ara ogun seklinde Total 5 ogun yemek yiyordum ve asla ama asla AC kalmiyordum, hatta aksina bu kadar fazla yenir mi ya nasıl diyet bu diyordum 🤣. Buna yuruyus de ekleseydim 10 kiloyu gecerdi.

Öncelikle yukarıdaki yazılanların hepsini okudum. 1. Sayfada yazan yorumların hiçbirini yapma.

2. Olarak sağlıklı bir şekilde mi kilo vermek istiyorsun yolsa olabildiğince hızlı bir şekilde kas eritip daha fazla yağ oranına sahip daha küçük ve aslında daha yağlı bir duruma mı gelmek istiyorsun?

3. Eğer sağlıklı olarak kilo vermek istiyorsan: Git koş falan diyenleri unut. Kilo vermek daha doğrusu yağ yakmak için nabzın spesifik belirli bir değer arasındayken, hareket yapmalısın. Bu değer insandan insana göre değişir ama ortalama bir değer verecek olursam 120-150 arası diyebilirim. Bu nabızda kararlı bir şekilde hareket etmenin de en kolay yolu eğimli bir yolu tırmanmak, yukarı doğru yürümek. Ayrıca vücudun yağ yakma işlemi 30 dk sonra daha etkili oluyor o yüzden 1 saat falan bunu yapman gerek. Bunları yapabilmen için de bir akıllı saat şart. Ayrıca yüzersen vücudunda çok fazla kas gurubu çalıştığı için yine iyi olur.

4. Beslenme: KARBONHİDRAT yiyebilirsin hatta yemek zorundasın. PROTEİN yemek zorundasın. Ama olabildiğince yağsız beslenmeye çalış. Bunları ne kadar yiyebileceğini de kalori sayma programlarına hesaplatabilirsin, herkesin yaşına boyuna ve kilosuna göre hesaplanıyor. Ayrıca aldığın paketli gıdaların içeriğine mutlaka bak.

5. Bunun sonucunda günlük alman ve vermen kalori değerleri ortaya çıkacak. O vermen gereken kalorileri de dediğim gibi o nabız aralığında hareket ederek verebilirsin kolay gelsin.

Kalori açığı oluştur proteini kilon çarpı 2X al egefitness videosu izle bir de bol su iç 3 litre falan.

videoyu izlemen yeterli hareketleri yapmasanda olur
Bahsettiğin videonun linkini atar mısın rica etsem?

Bunun kolayı zoru yok hocam. Kalori açığı yapıp egzersiz yapacaksınız. Vücudunuzun göbek bölgesindeki kaloriyi yakarak enerjiye çevirmeniz için aç karnına koşmanız gerekmekte.
Son kısımda hata var, vücudun sen koşunca hadi göbek bölgemdeki kaloriyi yakayım demeyecek, tamam kalori yaktıkça göbekte eriyecek ama koşunca falan bir önceliği olmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı