Lientum
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Sağolun hocam. Bugünden başladım biraz kesmeye. Akşam yemeğinde biraz makarna ve köfte yedim yanında sadece su içtim asitli içecek almadım. Yemekten sonra normalde tatlı cips çikolata doldururdum bu sefer sadece biraz elma azcık cevizli sucuk ve bitter çikolatayla şeker ihtiyacımı giderdim. Bol bol su içtim bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Zamanında yine böyle bir anda çöp gıdayı kesmem sonucu 2 günde 1 kilo vermiştimÖncelikle obez değilsiniz bu konuda anlaşalım, bundan sonra 1 ayda 15 kilo verilmez karaciğerinizi yersiniz o zaman hiç bir şeye benzemez. Salt açlık ile kilo verilmez, verildiği hızda geri alınır ki bu da çok zararlıdır. Çöp gıdayı kesin. Paketli olan her gıda çöp gıdadır. Şekeri tam olarak kesmeyin, zaten isteseniz de kesemezsiniz. Diyetisyen devlet hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum, dahiliye hekiminize durumu ifade edin sizi yönlendirecektir. Şekersiz kola daha kötü, hatta genel olarak gazlı gazsız fark etmezsizin satılan içeceklerin tamamı zararlı sağlık için. Hareket edeceksiniz kaçarı yok günde en azından 1 saat orta tempolu yürüyüş yapmalısınız, lisedeyim demişsiniz gidin top oynayın koşturun terleyin bunun da faydası olacaktır diye düşünüyorum. Diyetisyenin elinde sihirli değnek yok dediklerimin birazcık farklısını söyler diye düşünüyorum. Kesinlikle çöp gıdayı kesin.