En fazla 900 TL bir bütçeye oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
900

Alcadius

Centipat
Katılım
16 Aralık 2020
Mesajlar
32
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selamlar, ben bir oyuncu kulaklığı arıyorum en fazla fiyatı 900 TL olmak zorunda daha fazlasını vermem mümkün değil.
Kullandığım anakart ASUS Prime A320M-E kulaklığın kaliteli olup mikrofonu da Discord'da, oyunda falan iletişimimi sağlayacak kadar düzgün olsa yeterli.
Benim aklımda HyperX Cloud 2 modeli vardı ancak İtopya'da olan indirimde Corsair Void Elite RGB 700 TL'ye düşmüş onu düşünmüştüm ancak forumda kullanıcıların yorumlarında her ne kadar öneren olsa da bir o kadar önermeyen oldu Arctis 3 düşündüm ancak Arctis 3'ten Cloud 2'ye geçen çok insan olduğu için onu da bir tık eledim gibi, müzik konusunda şu an JBL T110 kulak içi kulaklığı kullanıyorum bundan daha iyi bir performans versin benim için yeterli, önerilerinizi bekliyorum.
 
Peki bir şey sormak istiyorum, @TÇB @Samotne Ciasteczka HyperX Cloud Alpha ile Cloud2 arasında ne kadar fark var tam karşılaştırmasını bulamadım Alpha s karşılaştırmasını buldum Alpha s tabii ki daha iyi ancak Cloud2 ve Alpha arasında nasıl bir durum var bilginiz var mı? İkisi de aynı fiyattalar yaklaşık olarak.
 
@TÇB son bir şey daha merak ettim kusura bakmayın, peki ya Cloud 2 mi yoksa Cloud revolver s mi revolver s te Cloud2 ile aynı fiyata bulunabiliyor diye bir karşılaştırmak istedim.
@TÇB son bir şey daha merak ettim kusura bakmayın, peki ya Cloud 2 mi yoksa Cloud revolver s mi revolver s te Cloud2 ile aynı fiyata bulunabiliyor diye bir karşılaştırmak istedim.

Çok pardon, Amazon'da Cloud revolver s diye adı olmasına rağmen model orbit s'miş revolver s çok pahalıymış Cloud2'den devam sanırım teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Burada 846 TL revolver s.
Tasarımı hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. İkisi de iyi kulaklık.

Aa çok ilginç ya ben bulamamıştım teşekkürler ikisini de öneriyorsan bir karşılaştırmalarına bakıp kararımı vereyim çok teşekkür ederim yardımların için.
 

Geri
Yukarı