En güçlü kurgusal karakter kimdir?

• Konuyu başlatan Rouly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 154
  • Görüntüleme 14.895
SCP-3812 veya Azathoth olabilir ama bunlar kadar güçlü başka karakterlerde var.
SCP-3812 direkt SCP'nin en güçlüleri arasında bile yer almıyor, Azatoth'da aynı şekilde diye biliyorum. (Lovecraft'ın en güçlüsü değil.)

Stan Lee (One above all) olabilir kendisi Marvel ve diğer çoklu evrenlerin yaratıcısı olarak geçen karakter olarak biliniyor. Bence en güçlü kurgusal karakter.
Yanlış hatırlamıyorsam kendisininde başka bir karakter tarafından yaratıldığına dair iddalar vardı. Kozmik varlıklar olaylara genelde seyirci kalmayı tercih ediyor ama tabii ki çizmeyi bıraktığı anda iş biter.
Karşılaştırılan karakterlere göre güçsüz kalsada örnek örnektir. Teşekkürler.

36 Sahte ölümsüz ,Şişko Wang ,Li Qiye ve Eski Hırsız cennetler şuan en güçlüleri.
Hocam karakter max 5-B görmüş ama Emperor's Domination'a baktığımda pek ahım şahım şeyler göremedim.

Konunun hala devam ettiğini bilmiyordum. Acaba kim hortlattı :)

Son düzenleme:
SCP-3812 direkt SCP'nin en güçlüleri arasında bile yer almıyor, Azatoth'da aynı şekilde diye biliyorum. (Lovecraft'ın en güçlüsü değil.)

Yanlış hatırlamıyorsam kendisininde başka bir karakter tarafından yaratıldığına dair iddalar vardı. Kozmik varlıklar olaylara genelde seyirci kalmayı tercih ediyor ama tabii ki çizmeyi bıraktığı anda iş biter.

Karşılaştırılan karakterlere göre güçsüz kalsada örnek örnektir. Teşekkürler.

Hocam karakter max 5-B görmüş ama Emperor's Domination'a baktığımda pek ahım şahım şeyler göremedim.

Konunun hala devam ettiğini bilmiyordum. Acaba kim hortlattı :)
5B dediğimiz karakterlerin saldırısından çıkan şok dalgaları trilyonlarca evreni yok ediyor güncel değil yani . Li Qiye zaten artık çok daha güçlü . Fatty Wang ise azathoth ,nyarlothep ,lucifer gibi varlıkları avlayıp yiyen canavar. 36 sahte ölümsüz ,lovecraft varlıklarının güçlendirilmiş hali .

Bir çağı tek lokmada yutabilir
Varoluş düzlemlerini geçmek
Eski Kötü Cennet'in en güçlü gazabına karşı bile koruma sağlayabilir
Dünyalar yaratmak
Yarışlar oluşturmak
Neredeyse yenilmez bedenler
Sonsuza yakın yaşam süreleri
İki varoluş düzlemini birbirinden ayırabilecek bariyerler yaratabilir
Bir çağı kolayca yaratabilir .

Bir çağ içinde milyonlarca ,milyarlarca çoklu evren bulunduran dönemler olarak geçiyor .

5B dediğimiz karakterlerin saldırısından çıkan şok dalgaları trilyonlarca evreni yok ediyor güncel değil yani . Li Qiye zaten artık çok daha güçlü . Fatty Wang ise azathoth ,nyarlothep ,lucifer gibi varlıkları avlayıp yiyen canavar. 36 sahte ölümsüz ,lovecraft varlıklarının güçlendirilmiş hali .

Bir çağı tek lokmada yutabilir
Varoluş düzlemlerini geçmek
Eski Kötü Cennet'in en güçlü gazabına karşı bile koruma sağlayabilir
Dünyalar yaratmak
Yarışlar oluşturmak
Neredeyse yenilmez bedenler
Sonsuza yakın yaşam süreleri
İki varoluş düzlemini birbirinden ayırabilecek bariyerler yaratabilir
Bir çağı kolayca yaratabilir .

Bir çağ içinde milyonlarca ,milyarlarca çoklu evren bulunduran dönemler olarak geçiyor .
Kareklerlerin ismini yazınca düzgün bir site veya bilgi çıkmıyor. Kaynak alabilir miyim?

Çok değişken bir soru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı