En güvenilir ve verimli bulut sistemi hangisi?

estudiante

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Psikolojik Danışman
Merhaba,
İşim gereği birden fazla bilgisayarda aynı dosyaları kullanıyorum. USB bellek tak çıkar şeklinde ilerliyorum ancak hem depolamanın daha güvenli olması hem de senkronize olması açısından bir uygulama kullanmak istiyorum. OneDrive'ı çok duydum. Benim istediğim özellik OneDrive'da var mı bilmiyorum. OneDrive veya güvenilir başka servisler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Çok teşekkür ederim.

Mac kullaniyorsan iCloud yoksa Dropbox. Fiyat performans olarak GDrive.

Dropbox her isletim sisteminde isini yapiyor, senkronizasyon ozelliklerini customize edebiliyorsun, cihazlar local networkte ise direkt local olarak senkronizasyon yapiyor. Paylasma yetenekleri de cok basarili.

iCloud da ekosistem ici paylasim yonunden rakipsiz.

Bunlarin hicbirine ihtiyacim yok sadece dosya yedekleyecegim diyorsan Gdrive yeterli.

OneDrive hantal ve sadece Windows da dogru calisiyor. Ancak sadece windows kullaniyorsan ve hepsinde dayatmali sekilde yuklu geldigi icin muhtemelen minimum eforla kullanmaya baslayacagin secenek.

Merhaba,
İşim gereği birden fazla bilgisayarda aynı dosyaları kullanıyorum. USB bellek tak çıkar şeklinde ilerliyorum ancak hem depolamanın daha güvenli olması hem de senkronize olması açısından bir uygulama kullanmak istiyorum. OneDrive'ı çok duydum. Benim istediğim özellik OneDrive'da var mı bilmiyorum. OneDrive veya güvenilir başka servisler hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Çok teşekkür ederim.

Google Drive veya OneDrive kullanabilirsiniz. Ozellikle Google Drive daha hizli ve kullanmasi kolaydir oneririm.

Merhaba,
Çok teşekkür ederim.
Google Drive.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı