Hocam kavgaya girmek istemiyorum lütfen.
Kavga yok zaten hocam

Hocam kavgaya girmek istemiyorum lütfen.
Garip, ekran kartınız AMD olduğundan sürücülerin Linux Kernel'i ile yüklü gelmesi gerek.
Terminale şu kodları yazar mısınız?
Kod:sudo apt update. sudo apt upgrade
Hocam driver olarak zaten kur dedim ve kurulu geldi gerçeken ama anlamadığım şekilde bir yavaşlık var kuçük kasmalar ve bir klasörü açmak için 2 saniye.
Ben suanlık alan için Linux dağıtımını sildim cihazdan.
Hocam dagitim HDD'ye kurulmus olabilir mi? Windows'da akici olan bilgisayarin Linux'da donmasini mantiksiz buldum.
Isterseniz Zorin OS yerine Zorin OS Lite deneyin. GNOME ortami agir oldugundan donuyor olabilir. Zorin OS GNOME, Zorin OS Lite Xfce kullanir ve Xfce hafif bir ortamdir.
Ben Windows'a ihtiyacım olduğu zaman Single Language ISO'dan education kuruyorum, özellik güncellemelerini alan en temiz resmî sürüm. LTSC özellik güncellemesi almıyor. Uğraşmak istersen de Windows 10 Minus The Spyware + Added Stability and Security kurabilirsin.
Windows 10 Performance Edition.-En hafif Windows 10 ISO'su hangisi?-
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki gibi bir sistemim bulunmakta.
Sizlerden ricaam bildiğiniz duyduğunuz hafif Windows 10 sürümü varsa önermenizdir.
-Anakart-
-Gigabyte GA-G31M-ESL2.
-İşlemci-
-Intel Core2 Duo e7500. (yakında Xeon X5460 modeline geçiş yapacağım)
-RAM-
-Kingston 2+2 4 GB 800 MHz.
-Ekran kartı-
-Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 8 GB.
-Güç kaynağı-
-FSP hv Pro 550 wt.
-Depolama-
-Crucial BX500 120 GB SSD.
-WD Blue 500 GB hard disk.
Büyük ihtimal sıkıştırma ile ilgili, ISO’ya güvenmiyorsan zaten normal bir Windows ISO’sunu modifiye ederek Ameliorated’a çevirebiliyorsun, ki öylesi daha iyi.Hocam bu ISO normal ISO'dan daha büyük boyutlu bunda güvenlik sorunu olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.