En hızlı nasıl kilo verilir?

Atsızsz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Yaşım 17 boyum 1.77 civarı kilom ise 105 ile 110 arası daha fazlaydım verdim şu an hedefim 90 kiloya düşmek en hızlı bir şekilde nasıl verebilirim?

Yaşım 17 boyum 1.77 civarı kilom ise 105 ile 110 arası daha fazlaydım verdim şu an hedefim 90 kiloya düşmek en hızlı bir şekilde nasıl verebilirim?

Dostum ben de 176 civarıyım ve kilom 80. her ne zaman 5-10 kilo vereceğim dediğim an 10 kilo fırladım. Tek yöntem akşamları ekmek kemirmemek. Başka bir yöntem yok.

Kendini aç bırakma 5-6 kili verirsin fakat bunlar sıvıdır daha sonra 10 kilo fazladan alırsın. Aç kalmayı çıkar aklından. Yapman gereken yağ ve şekerı hayatından çıkarmak. Protein ağırlıklı beslenmek. Örneğin 3 tabak pirinç yiyorsan 1 tabak pirinç+150 gr tavuk göğüsü yemelisin öğününde. Sadece örnek verdim mantığı anlarsın umarım bunu kendine göre ayarlamalısın.

Dostum ben de 176 civarıyım ve kilom 80. her ne zaman 5-10 kilo vereceğim dediğim an 10 kilo fırladım. Tek yöntem akşamları ekmek kemirmemek. Başka bir yöntem yok.
Yazdığım yazıyı sende oku kanka istersen .

Hızlı kilo vermek faydalı değil kas kütlenizden kayıp yaşarsınız. Su diyeti/su orucu yapabilirsiniz. Normalde 1 hafta boyunca su ve sıvı içecekler (taze sıkılmış meyve suyu, ayran) hariç gıda tüketmemek, suyla doymak gerekiyor yani. Ama insanların gözünü çok korkuttuğu için genelde meyve ve haşlanmış yumurta falan da ekliyorlar öğünlere. Ben 10 gün yapmıştım bir şişenin içine nane limon salatalık maydanoz tarçın falan atıp dinlendirip o suyu tüketiyordum her gün. İlk 3 gün aşırı zor geçiyor ancak sonra çok rahat geliyor alışıyorsun yemek isteği gelmiyor aklına. Bu süreçte besin ve enerji değerin düşük olacağı için sportif bir faaliyette bulunmaman gerekiyor. En hızlı kilo verme yöntemlerinden birisidir, geçiçi çözümdür kalıcı olarak kilo verdirmez, hemen geri almaya müsait olursun. Sağlıklı kilo vermek için düzenli beslenme düzenli uyku ve düzenli spor şart.

Yemekten sonra 2 saat boyunca su içme miden şiştikçe kilo alırsın karbonhidrat, yağ ve proteini kesip atmaman gerek 3'ünü de yeterli kadar ye. Sebze ve meyve de tüket karnını yemekle doyurmak yerine kuruyemiş gibi şeyler de yiyerek mideni tut.

Hızlı kilo vermek faydalı değil kas kütlenizden kayıp yaşarsınız. Su diyeti/su orucu yapabilirsiniz. Normalde 1 hafta boyunca su ve sıvı içecekler (taze sıkılmış meyve suyu, ayran) hariç gıda tüketmemek, suyla doymak gerekiyor yani. Ama insanların gözünü çok korkuttuğu için genelde meyve ve haşlanmış yumurta falan da ekliyorlar öğünlere. Ben 10 gün yapmıştım bir şişenin içine nane limon salatalık maydanoz tarçın falan atıp dinlendirip o suyu tüketiyordum her gün. İlk 3 gün aşırı zor geçiyor ancak sonra çok rahat geliyor alışıyorsun yemek isteği gelmiyor aklına. Bu süreçte besin ve enerji değerin düşük olacağı için sportif bir faaliyette bulunmaman gerekiyor. En hızlı kilo verme yöntemlerinden birisidir, geçiçi çözümdür kalıcı olarak kilo verdirmez, hemen geri almaya müsait olursun. Sağlıklı kilo vermek için düzenli beslenme düzenli uyku ve düzenli spor şart.
1 hafta da kaç kilo verdiniz hocam

Buradan tavsiye almayın. Mahallede oradan buradan duyduklarınızdan daha kaliteli tavsiyeler duymayacaksınız. Bu ciddi bir iş, böyle oradan buradan duyulan tavsiyeyle yapılacak bir iş değil. Anormal yöntemler denemeyin lütfen, sağlığınızı çok bozarsınız. Şu ana kadar bile saçma ve tehlikeli öneriler var, başınıza iş almayın.

Buradan tavsiye almayın. Mahallede oradan buradan duyduklarınızdan daha kaliteli tavsiyeler duymayacaksınız. Bu ciddi bir iş, böyle oradan buradan duyulan tavsiyeyle yapılacak bir iş değil. Anormal yöntemler denemeyin lütfen, sağlığınızı çok bozarsınız. Şu ana kadar bile saçma ve tehlikeli öneriler var, başınıza iş almayın.
Hızlı kilo vermek faydalı değil kas kütlenizden kayıp yaşarsınız.
Sağlıklı kilo vermek için düzenli beslenme düzenli uyku ve düzenli spor şart.

Bu forumda neredeyse her alanla ilgili başlık açılıp tavsiye ve fikir alışverişinde bulunuluyor. Yukarıda hızlı kilo vermenin sağlıklı bir yolu olmadığından bahsettim açıkça zaten. Kimsenin kimseye bunu yap diye yapışıp tavsiye ettiği bir durum değil. Ne yazık ki her 15 kilo vermek isteyenin de diyetisyene gittiği bir ülke değiliz. Yukarıda "çok tehlikeli, aman çok zarar verirsin bitirirsin kendini" bir öneri yok, içiniz ferah olsun. Lisedeyken 4 yıl fitness merkezinde çalıştım eleman olarak, başta bu işin okulunu okumuş eğitmenler dahil olmak üzere 1 haftalık su atımı ve su diyetinden bedenini bitiren kimseye denk gelmedim. Kulaktan dolma mahalle söylentileri değil söylediklerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı