En hızlı şekilkde nasıl kilo alabilirim?

Makaleler
1
Selam arkadaşlar. 175 boyum ve 50 kilom var gerçekten çok zayıfım. Birkaç kişiden metabolizmam hızlı olduğu için kilo alamadığım yönünde cevaplar aldım ve artık bu durumdan sıkıldım. Nasıl kilo alabilirim?

Benim de kuzenim senin gibi o da çok uğraştı da bi türlü kilo alamadı. Benim tavsiyem şu ( ne kadar doğrudur bilmiyorum) bol Yağlı şeyler ve karbonhidat al. (Yağlı derken yemek olarak) kolay gelsin inş amacına ulaşırsın.

Örneğin makarna olabilir ,patates kızartması özellikle, tereyağlı ekmek gibi şeyler

bundan sonrası beni aşıyor . Başka nasıl olur bilmiyorum

Hareketlerini kısıtlamaya çalış. Daha az kalori yak ki yediklerin depolanabilinsin. Öğünleri azalt. Yediğin zaman karnının tamamını yemekle doldur, en az 2 saat minimum seviyede hareket et. Günde 2 öğün'ü geçme. Bu sayede kilo vermek isteyen birinin tersini yapmış olursun, umarım mutlu sona ulaşırsın .

Keşke dediğin gibi olsa ama yattığın yerden yakıyorsun o kaloriyi. Bunun tek çaresi var oda vücut geliştirme ama benim gibi tembel biri iseniz oda zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…