En iyi Anti-Virüs programı hangisi?

En iyi Anti-Virüs programı hangisi?


  • Oy verenlerin toplamı
    83
Hiçbir artılarını görmedim şimdiye kadar. Anti virüs kurulu olduğu zaman boşuna RAM yiyormuş gibi geliyor. Yani çok fazla indirme yapmadığım için olabilir. En son kurduğum zaman uzun süredir kullandığım bir exe'ye uyarı verip; bilgisayarda zararlı olduğuna emin olduğum bir dosyaya ses etmemesi komple soğuttu.. @Mert Ayıboğan
 
Hiçbir artılarını görmedim şimdiye kadar. Anti virüs kurulu olduğu zaman boşuna RAM yiyormuş gibi geliyor. Yani çok fazla indirme yapmadığım için olabilir. En son kurduğum zaman uzun süredir kullandığım bir Exe'ye uyarı verip; bilgisayarda zararlı olduğuna emin olduğum bir dosyaya ses etmemesi komple soğuttu. @Mert Ayıboğan

Ama ne bileyim rahatsız hissediyorum virüslere kapı açmış gibi böyle, çok ilginç.
 
Defender Anti-Virüs değil hocam. Sadece bir Güvenlik Duvarı adından da belli oluyor zaten
Benim gibi çok sağa sola bulaşmayan, resmi programlar kullanan, çok kritik bir bilgi bulundurmayanlar için çok ideal bence. Arada çok basit şeylere -belki bu virüs olabilir- (örn: Cheat Engine) demesi dışında sorun yok:
En saçma bulduğum kelime ya şu, "candır" ne abi? Sanki kanlı canlı bir insandan bahsediyoruz yazılım alt tarafı. Hangisi daha iyiyse onu kullanmalıyız. Ne Kaspersky ne de Defender zorlu virüsleri silmeyi beceremiyor, bizzat kullandım hepsini.
Sakin hocam, niye bu kadar yükseldiniz, açıklamasını yaptım. Öyle kolay kolay virüs bulaştıracak bir şey indirmiyorum. Zaten kritik bir durum olsa bende biliyorum AV indirmeyi. Madem pek önemli bir şey yok ben çekemem sağdan soldan yazılar, uyarılar, güncellemeler, galiba virüs buldumlar.
 

Geri
Yukarı