En İyi Antivirüs Programı?

Oradakiler güncel değil buradan en günceline bakabilirsin :)
Seçeneklerden Test, year, month seçerek hangi alanda iyi olduğunu hangi tarihte kaç not aldığını görebilirsin. Symantec firması bazı yerlerde görmemenin sebebi ise sıralamaya girememeiş olmasıdır.

Son düzenleme:
Grafiği anlamakta güçlük çektim. Şimdi sıralama olarak size tekrar sorsam, yani ilk 10'da hangi firmalar var ve puanları neye göre kaç? Kusura bakma grafiği okuyamadım Murat renkler neye göre düzenlenmiş bilemedim:-D

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle AVTEST yanlı bir test firmasıdır. Parayı veren düdüğü çalar misali gerçeklikten uzak test yapmaktadır. Bunlara pek itibar etmeyin derim. Ayrıca en iyi diye bir şey yoktur. Kalite bazında gruplandırırsınız fakat 1. A, 2.B diye sıralama olmaz. Sıralamayı yapanlar ya o firmanın fanatiğidir ya o firmalardan besleniyordur ya da güvenlik konusunda hiç bir bilgi birikimi yoktur.

Grafiği anlamakta güçlük çektim. Şimdi sıralama olarak size tekrar sorsam, yani ilk 10'da hangi firmalar var ve puanları neye göre kaç? Kusura bakma grafiği okuyamadım Murat renkler neye göre düzenlenmiş bilemedim:-D
Sıra bu şekilde:
http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart2&year=2013&month=12&sort=1&zoom=3
Sol baştan sağ başa doğru düşüyor. Sol en iyi sağ en düşük. Renklere bakma yeşil hangisi yüksek ise o iyi. Zigzag şeklinde olanlar ise yanlış alarm verme sayısıdır. Ne kadar düşük olursa o kadar iyi.

Kaç bilgisayara kurabiliyoruz bunu. Tek yıl bütün cihazlara kuruyoruz onu biliyorum da, tek bilgisayar mı onu merak ettim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı