En İyi Antivirüs Programı

Şahsi bilgisayarımda 3 senedir Windows Deffender kulanıyorum Henüz virüse rastlamadım. Her önüne gelen linke girmezsen her önüne gelen uygulamayı indirmezsen hiçbir şey olmaz. ''Kaale almayın'' diyen arkadaşım galiba her linke tıklamış. Canı sağolsun.
İlla da virüs programı istiyorsan Kaspersky yada ESET öneririm. ESET'i kimse beğenmiyor ama hem hızlı hem PC'yi yormuyor.

Her önüne gelen linke girmezsen, her önüne gelen uygulamayı indirmezsen hiçbir şey olmaz.
Zararlılar sadece uygulamalardan ve sitelerden mi bulaşıyor?

Bu örneği vermekten sıkılmadım, sıkılmayacağım. Linkteki yazıyı incelerseniz, basit ve masum gözüken bir PDF dosyasının arkaplanda nasıl bir .EXE dosyası indirip çalıştırdığını görebilirsiniz.

Bu örneği vermekten sıkılmadım, sıkılmayacağım.
Bilinçsiz kişiler de AV gerek yok, defender yeterli diyenler yazmaya devam edecek :D Bunlar bitmez, kafalarını kullanmayı öğrenmedikçe böyle devam eder bunlar :) Çok laf söylüyoruz hala akıllanmadılar nereye gidecek bu gençliğin sonu bilmiyorum.

Bilinçsiz kişiler de AV gerek yok, defender yeterli diyenler yazmaya devam edecek :D Bunlar bitmez, kafalarını kullanmayı öğrenmedikçe böyle devam eder bunlar :) Çok laf söylüyoruz hala akıllanmadılar nereye gidecek bu gençliğin sonu bilmiyorum.

Dili yandıklarında koşacakları mekan yine burası olacak.

Sizce AV'ler %100 koruma sağlıyor mu?

Hiçbir Antivirüs yazılımı hatta güvenlik yazılımlarının hiçbiri %100 güvenlik sağlayamaz. Öncelikle güvenliğin %60'ı bilinçli kullanma ile alakalı.

Bitdefender benim bilgisayarımı aşırı yoruyordu ki bilgisayarım da fena sayılmaz. İki kez silip yüklediysem de bir şey değişmedi bunu da belirteyim. O yüzden Bitdefender önermiyorum.

Öncelikle güvenlik istiyorsan bir miktar bilgisayarında yavaşlamayı göze almalısın. Güvenlikli bir binaya veya havalimanına direkt giriş yapabiliyor musun? Bir güvenlik var ve bunun için de bir zaman ve prosedür işlemi gerekiyor. Örnek biraz garip durmuş olabilir ama gözünde canlandırmak istedim.

Ben şu an top listede bulunan 4 antivirüs yazılımını da çok detaylı kullandım. Bazıları sistemi yormuyor ama çöp denebilecek yazılımlar. Bitdefender için dediğini çok doğru bulmuyorum. Şu an gerçekten de dünya üzerinde en çok kullanılan antivirüs yazılımlarından birisi ve birçok büyük markaya da güvenlik motorunu da güvenlik katmanı eklemeleri için veriyor. Bitdefender ilk kurduğunuzda komple tarama yapıp dosyaları işaretler ve bir daha o dosyalar çalışana kadar o dosyaları taramaz. Sadece yeni yüklenen ve çalışacak yazılımları tarar. Bu esnadan itibaren bence sistemi yormama konusunda çok başarılı bir yazılım. Bu arada AV-comparatives de 2019 yılının antivirüs yazılımı seçildi.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Zerdus Zaten ben de dediğiniz ödüllere bakarak aldım. Ancak oyunlarda inanılmaz bir performans kaybı yaşatıyordu diyebilirim. Hiçbir ayarıyla oynamadım ve orijinal olduğunu da belirteyim. Sildim, tekrar kurdum. Sonuç yine değişmedi. Kaspersky Security Cloud Free kurmuştum. O gayet hafifti diyebilirim.
Not: Windows da orijinal.

Hiç bir Antivirüs yazılımı hatta güvenlik yazılımlarının hiç biri %100 güvenlik sağlayamaz. Öncelikle güvenliğin %60 ı bilinçli kullanma ile alakalı.

Öncelikle güvenlik istiyorsan bir miktar bilgisayarında yavaşlamayı göze almalısın. Güvenlikli bir binaya veya havalimanına direk giriş yapabiliyor musun? Bir güvenlik var ve bunun için de bir zaman ve prosedür işlemi gerekiyor. Örnek biraz garip durmuş olabilir ama gözünde canlandırmak istedim.

Ben şuan top listede bulunan 4 antivirüs yazılımını da çok detaylı kullandım. Bazıları sistemi yormuyor ama çöp denebilecek yazılımlar. Bitdefender için dediğini çok doğru bulmuyorum. Şuan gerçekten de dünya üzerinde en çok kullanılan antivirüs yazılımlarından birisi ve bir çok büyük markaya da güvenlik motorunu da güvenlik katmanı eklemeleri için veriyor. Bitdefender ilk kurduğunuzda komple tarama yapıp dosyaları işaretler ve bir daha o dosyalar çalışana kadar o dosyaları taramaz. Sadece yeni yüklenen ve çalışacak yazılımları tarar. Bu esnadan itibaren bence sistemi yormama konusunda çok başarılı bir yazılım. Bu arada AV-comparatives de 2019 yılının antivirüs yazılımı seçildi.

sevgiler.
Madem bilinçli kullanacağız neden AV'lere para verelim? Bence olay epey saçma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı