En İyi Antivirüs Programı

Kaspersky yüklüyorum fakat KSN ( Kaspersky Security Network) olayı nedir açmalı mıyım?
VPN kuruyor bilgisayarına günlük 300 MB kullanım hakkınız var. VPN ihtiyacınız var ise (günlük sadece 300 MB) açabilirsiniz.

Sezgisel tarama, davranış kalkanı... Bunlar bir işe yaramıyor mu sizce?

Onlarda bir etken tabii ki fakat iyi bir crypter istediği virüsten kaçmaz mı sizce?

Bu konuda bir bilgim yok. Mantıken, Crypter virüsün kendisini saklasa dahi işletim sistemi üzerinde yapacağı şüpheli işlemlerinin davranış kalkanı tarafından tespit edilmesini engelleyemez gibi geliyor.

@24099

Evet bu dediğiniz olabilir, ama virüs kendisine yetki vererek AV'yi devre dışı bırakabilir ve bu sayede işlerine devam edebilir diye düşünüyorum.

Kaspersky yüklüyorum fakat KSN ( Kaspersky Security Network) olayı nedir açmalı mıyım?
Evet. Güvenlik ağına dahil olup güncel zararlılardan ek koruma sağlıyor.

Evet, dediğiniz gibi dosya bu şekilde olsa bile çalıştığında davranışlarından anlaşılabiliyor diye biliyorum ben de. Bir de güvenlik duvarı kısmı var işin, tehlikeli değerlendirilebilecek bağlantılardan da yakalanabilir.

Evet bu dediğiniz olabilir, ama virüs kendisine yetki vererek AV'yi devre dışı bırakabilir ve bu sayede işlerine devam edebilir diye düşünüyorum.
Self-Defense modülleri sayesinde kaliteli AV'ler öyle kolay kolay kapatılamıyor.

Bu konuda fazla üst düzey bilgiye sahip değilim ama işini bilen yazılımcı AV'lerden kaçabilir diye düşünüyorum.

Avast firması kullanıcılarının kişisel ve özel bilgilerini haberleri olmadan gizlice toplayıp başka firmalara parayla satan bir firma olduğu için güvenilir olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden kullanmanızı tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…