KSN, VPN değildir. KSN (Kaspersky Security Network), Kaspersky'nin zararlılara karşı ekstra koruma sağlayan güvenlik ağıdır. Ekran görüntüsünü paylaştığın Kaspersky Secure Connection ise Kaspersky'nin VPN servisidir ve konu sahibinin sorusu ile alakalı değildir. Lütfen gerçekten emin olduğunuz şeyler hakkında mesaj yazın.VPN kuruyor bilgisayarına günlük 300 MB kullanım hakkınız var. VPN ihtiyacınız var ise (günlük sadece 300 MB) açabilirsiniz.
Teşekkürler şuan deneme sürümünü kullanıyorum memnunum denme bitince satın alacağım. Artıdan Malwarebytes'de kullanıyorum ikisi aynı anda.@282844 Kaspersky öneririm. KSN'yi isterseniz açabilirsiniz. Ben olsaydım açardım.
Kendini teknolojiden anlıyormuş gibi tanıtan ve sistemi yormaktan başka bir işe yaramayan yazılımları öneren şahıslara lütfen itibar etmeyiniz.
KSN, VPN değildir. KSN (Kaspersky Security Network), Kaspersky'nin zararlılara karşı ekstra koruma sağlayan güvenlik ağıdır. Ekran görüntüsünü paylaştığın Kaspersky Secure Connection ise Kaspersky'nin VPN servisidir ve konu sahibinin sorusu ile alakalı değildir. Lütfen gerçekten emin olduğunuz şeyler hakkında mesaj yazın.
Malwarebytes'ın aktif koruması kapalı olsun. İkisinin aynı anda korumaları aktif çalışması doğru değil. Ancak aktif koruma kapalı olduktan sonra problem yok, ara sıra tarama amaçlı Malwarebytes yüklü kalabilir.Teşekkürler şuan deneme sürümünü kullanıyorum memnunum denme bitince satın alacağım. Artıdan Malwarebytes'de kullanıyorum ikisi aynı anda.
Açık şuanda geçen gün baya bi engelledi youtube'den video izliyordum biranda bişeyler oldu trojan falan website blocked dedi açık tutuyorum onun için açık durmasının zararı varmı?Malwarebytes'ın aktif koruması kapalı olsun. İkisinin aynı anda korumaları aktif çalışması doğru değil. Ancak aktif koruma kapalı olduktan sonra problem yok, ara sıra tarama amaçlı Malwarebytes yüklü kalabilir.
Var. Yanlış tespitler veya benzeri yanlış tanımlama vb. silinmeme gibi problemler olabilir.açık durmasının zararı var mı?
Hangisi açık dursun Kaspersky mı? Malwarebytes mı?Var. Yanlış tespitler veya benzeri yanlış tanımlama vb. silinmeme gibi problemler olabilir.
Kaspersky açık dursun. Malwarebytes programının da gerçek zamanlı korumasını kaptın ki ikisi çakışmasın. Malwarebytes'ı tarama amaçlı kullanırsınız.Hangisi açık dursun Kaspersky mı? Malwarebytes mı?
Gördüğünüz gibi cevaplandı. MBAM free olarak kullanın.Hangisi açık dursun Kaspersky mı? Malwarebytes mı?
Mesela, bilinçli olmayıp AV yükleyip ama yüklediğin AV'nin koruma bileşenlerini kapatırsan AV ne yapabilir? AV tercihlere saygı duyar. AV'yi kullanıcı yönetir. AV kullanıcıyı yönetmez. Sonuçta AV bu. Diktatör değil. Eğer diktatör gibi kodlasalardı 'olay epey saçma' diyen sizler onu da eleştirirdiniz.Madem bilinçli kullanacağız neden AV'lere para verelim? Bence olay epey saçma.