En iyi equalizer ayarı nedir?

Efe KIPKINER

Decapat
Yeni kulaklık aldım sesler çok boğuk geliyor, 5 adet seçenek koymuşlar ama oyun için hiçbiri iyi değil, sizin önermek istediğiniz bir ayar var mı?

Müzik dinlerken, video izlerken ses çok güzel ama oyundayken kuyudan geliyormuş gibi oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    122 KB · Görüntüleme: 505
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kulaklık aldım sesler çok boğuk geliyor, 5 adet seçenek koymuşlar ama oyun için hiçbiri iyi değil, sizin önermek istediğiniz bir ayar var mı?

Müzik dinlerken, video izlerken ses çok güzel ama oyundayken kuyudan geliyormuş gibi oluyor.

Movie theater olan sinema salonu efekti. Onu kullanırsan sesler garip gelebilir. İsimlerinin türkçelerine bak öyle karar ver.

Bence, marka farketmeksizin en iyi varsayılan düz ayar (EQ kapalı) ama kulaklığınızda Surround ya da 7+1 özellikler mevcutsa, kapatmayı deneyebilirsiniz.

Biliyorum zaten öyle olduğunu rastgele gel git yaparken hepsini deniyorum ama hepsi kötü.

Kulaklığa kendin özel ayar yapabiliyorsan onu yap. Benim kulaklıkta 3D açınca sesler değişiyor mesela.

Bence, marka farketmeksizin en iyi varsayılan düz ayar (EQ kapalı) ama kulaklığınızda Surround ya da 7+1 özellikler mevcutsa, kapatmayı deneyebilirsiniz.
7.1 Surround var, doğrudan profesyonel diye bir seçenek var normal hali hepsi 0 dayken oluyor galiba değil mi

Kulaklığa kendin özel ayar yapabiliyorsan onu yap. Benim kulaklıkta 3D açınca sesler değişiyor mesela.
Kendim özel ayar yapabilirim equalizer hakkında hiç bir fikrim yok

7.1 Surround var, doğrudan profesyonel diye bir seçenek var normal hali hepsi 0 dayken oluyor galiba değil mi

Kendim özel ayar yapabilirim equalizer hakkında hiç bir fikrim yok
İnternette kulaklığınız için hazır ayarlar bulabilirsiniz. Deneyerek güzel olanı bul.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı