En iyi Ethereum pool hangisi?

73083

Hectopat
Ethermine ödeme politikasında güncelleme yaptığı için yeni pool aramaktayım. Dün 24 saat Binancepool'a bıraktım ama 2.5 dolar gibi komik bir rakam geldi. Normalde kartım 6-8 dolar arası para getiriyor. Nasıl böyle bir şey oldu anlamış değilim. Günde 6 dolar getirili kart 2.5 verdi.

Bana en az 7 günde bir ödeme çekebileceğim iyi bir pool önerebilir misiniz?

Hive os.
Ethermine ödeme politikasında güncelleme yaptığı için yeni pool aramaktayım. Dün 24 saat binancepool'a bıraktım ama 2.5 dolar gibi komik bir rakam geldi. Normalde kartım 6-8 dolar arası para getiriyor. Nasıl böyle bir şey oldu anlamış değilim. Günde 6 dolar getirili kart 2.5 verdi.

Bana en az 7 günde bir ödeme çekebileceğim iyi bir pool önerebilir misiniz?

Kartınız nedir ve kaç MH/s'de çalışıyor?

@onurcancelep Dostum sende pool değiştirecektin, Binance dedik önceki günlerde ama poolde bir acayiplik var bana 2.5$ yatırdı. Sen ne yaptın?

Binancepool için bir teorim var şu an. 24 saatlik ortalamada kaç yazarsa ona göre ödeme yapıyor ve atıyorum sıfırdan girildi Pool'e 24 saat ortalama yavaş yavaş yükseldiği için sen devamlı 100 MH/s bile yollasan sistem sana ortalama üzerinden ödeme yaptığı için az ödeme alıyorsun.

Normalde ethermine.org her bloktan aldığın payı sana yansıtır, binance öyle değil. Bakiyeleri whattomine gibi bir websitesinden o an ki 24 saatlik ortalama MH/s'i üzerinden hesaplayarak hesabına bakiye geçiyor.

Yani 22 MH/s 2.84$ kazanıyor o zaman biz buna 2.84$ yollayalım diyor ve sen 100 MH/s bile kazsan 24 saatlik ortalamada gözüken o olmadığı için paranı alamıyorsun. 1 Saat elektriğin gitti, bilgisayarı temizlemek için söktün vs, senin ortalamanı etkilediği için normalde 50 kuruşluk etkisi oluyorsa binanceda yüksek meblalar etkiliyor.

Anlatabildim mi bilmiyorum şu an.

Bende ethermine üzerinden kazıyorum 1 haftada 0.01 i geçemezseniz geçtiğiniz anda paranızı yatırıyor diye biliyorum. Bana hep öyle oldu. Yarına kadar 0.01 eth geçeceğim o zaman sizinle paylaşırım durumu.

Bende ethermine üzerinden kazıyorum 1 haftada 0.01 i geçemezseniz geçtiğiniz anda paranızı yatırıyor diye biliyorum. Bana hep öyle oldu. Yarına kadar 0.01 eth geçeceğim o zaman sizinle paylaşırım durumu.
Bu hafta sistem değişti hocam. Önceden her 7 günde bir 0.01 üzeri bakiyeler otomatik yatırılıyordu. Bu rakam 0.05'e yükseldi.

Ethermine yeni sistemine göre;
Beklemeden çekmek için 0.1 ETH
7 günde bir çekmek için 0.05 ETH
14 günde bir çekmek için 0.01 ETH şeklinde.

Bu hafta sistem değişti hocam. Önceden her 7 günde bir 0.01 üzeri bakiyeler otomatik yatırılıyordu. Bu rakam 0.05'e yükseldi.

Ethermine yeni sistemine göre;
Beklemeden çekmek için 0.1 ETH
7 günde bir çekmek için 0.05 ETH
14 günde bir çekmek için 0.01 ETH şeklinde.
Anladım hocam. 2miners var bildiğim o da büyük bi havuz sanırım isterseniz ona bakabilirsiniz.

Anladım hocam. 2miners var bildiğim o da büyük bi havuz sanırım isterseniz ona bakabilirsiniz.
Ayrıca belirteyim, başıma geldiğinden biliyorum.

7 günde bir çekim limiti 0.05 mesela. Siz 7. gün bu limite ulaşamadınız 0.03 kazdınız. Sonrasında ne zaman 0.05'e ulaşırsanız aynı gün cüzdanınıza transfer oluyor tekrar ikinci 7. günü beklemiyorsunuz.

Ayrıca belirteyim, başıma geldiğinden biliyorum.

7 günde bir çekim limiti 0.05 mesela. Siz 7. gün bu limite ulaşamadınız 0.03 kazdınız. Sonrasında ne zaman 0.05'e ulaşırsanız aynı gün cüzdanınıza transfer oluyor tekrar ikinci 7. günü beklemiyorsunuz.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim dostum. Bende çok anlamıyorum kendim baka baka yapmaya çalışıyorum hobi olarak. Kendi bilgisayarım üzerinden yapıyorum büyütmeyi düşünüyorum sistemi çok mantıklı geliyor yapmak. Bu arada hangi program ve hangi kart ile kazıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı