En iyi evlilik ve ciddi ilişki uygulamaları nelerdir?

Selam. 27 yaşındayım. Ön lisans mezunuyum ve şu an bir işte operatörlük yapıyorum.

Lise ve üniversitede sınıflarımda hiç kız yoktu çünkü bölümlerim endüstriyeldi. Hani kız olsaydı çevrem olurdu belki evlenirdim.

Şu an ise evden işe işten eve şeklinde günler geçiyor sosyalleşme çok az. Hani o da çok zor her gün oraya buraya gidip oturupta olmuyor belki de ben yapamıyorum. Kız görünce ağzım bağlanıyor konuşamıyorum.

Sigara alkol falan yok namazımda biriyim. Kazancım da iyi çok şükür ama daha hiç kız arkadaşım olmadı.

Yani bir tek Tinder gibi uygulamalar kaldı görücü usulünün yeni jenerasyonu gibi düşünüyorum artık. Çünkü dışarıda olmuyor.

Güvenilir mi peki onu da bilmiyorum. Yani en iyi tanışma ciddi ilişki uygulamaları nelerdir? Hangilerini önerirsiniz?

İnsan oğlu bu belli olmaz. Güvenme bu sitelere. Kendin insanları gerçek hayatta tanıyıp ilişki kur. Hem kız görünce ağzım bağlanıyor konuşamıyorum demişsin fakat dijitalde tanıştığın insanla sonuç olarak yine gerçek hayatta konuşacaksın eninde sonunda. Tanımadığın insanlar için kaybedecek bir şeyin yok. Utanma git ve tanış.

Aynen çok temiz aile kızları var o uygulamalarda. Turuncu siteyi de ekleyelim hatta.

Şaka bir yana ilk mesajdaki moderatörün dediğine katılıyorum. Aralarından en düzgün gözüken Happn.

Tinder yazmayı unuttum. Özür dilerim arkadaşlar.😔

Öncelikle böyle programlar kullanırken çok dikkatli ol başına bir şey gelebilir. Happn kullarak oradan bölgendeki insanlar ile tanışıp konuşabilirsin.
Örnek verir misiniz hocam neler gelebilir hiç bilmiyorum.

Hocam gidip bol bol date falan yapın. Bunların reklamlarında selin mi Ayşe mi falan deyip sapık sapık reklam çıkartıyorlar. Hayırlı uygulama değil bunlar.
Anlamadım hocam date falan ne hiç kız arkadaşım yok.

Hocam tinderdan evlenilecek kadın aramak yerine iş yerinde ya da arkadaş ortamınızda gördüğünüz konuştuğunuz kadınlarla ilişkinizi ilerletmeyi deneyin.
İş yerinde hiç kız yok.

Ecelle nikah şaşmaz abicim. Ben de 23 yaşındayım benim de hiç olmadı, gerek de duymuyorum. Eğer evlenmeye karar verdiyseniz görücü usulü deneyebilirsiniz. Sonuçta onda da görüşüp anlaşacaksınız.

Selam. 27 yaşındayım. Ön lisans mezunuyum ve şu an bir işte operatörlük yapıyorum.

Lise ve üniversitede sınıflarımda hiç kız yoktu çünkü bölümlerim endüstriyeldi. Hani kız olsaydı çevrem olurdu belki evlenirdim.

Şu an ise evden işe işten eve şeklinde günler geçiyor sosyalleşme çok az. Hani o da çok zor her gün oraya buraya gidip oturupta olmuyor belki de ben yapamıyorum. Kız görünce ağzım bağlanıyor konuşamıyorum.

Sigara alkol falan yok namazımda biriyim. Kazancım da iyi çok şükür ama daha hiç kız arkadaşım olmadı.

Yani bir tek Tinder gibi uygulamalar kaldı görücü usulünün yeni jenerasyonu gibi düşünüyorum artık. Çünkü dışarıda olmuyor.

Güvenilir mi peki onu da bilmiyorum. Yani en iyi tanışma ciddi ilişki uygulamaları nelerdir? Hangilerini önerirsiniz?
Sen iyi bir abiye benziyorsun. Fakat Tinder kullanan kişiler evlenmek veya ciddi ilişki için değil de insanlarla alay etmek ve eğlenmek için giriyorlar genelde.

Senin yapman gereken şey sosyal medyada bir kız görüp beğenirsen "Selam" tarzı bir şey yazıp muhabbet açmandır. Tarzı, fikirleri ve konuşması sana uyuyor ise ciddi ilişki düşün.

Sen iyi bir abiye benziyorsun. Fakat Tinder kullanan kişiler evlenmek veya ciddi ilişki için değil de insanlarla alay etmek ve eğlenmek için giriyorlar genelde.

Senin yapman gereken şey sosyal medyada bir kız görüp beğenirsen "Selam" tarzı bir şey yazıp muhabbet açmandır. Tarzı, fikirleri ve konuşması sana uyuyor ise ciddi ilişki düşün.
Teşekkür ediyorum. Instagram da profil fotoğrafı olarak kendimi değilde ezoterik bir fotoğraf kullanıyorum. Ondan mı sorun yaşıyorum acaba. Profilde kendi fotoğraflarım var ama. Kendimi mi koysam ki fake mi zannediyorlar acaba.

Ecelle nikah şaşmaz abicim. Ben de 23 yaşındayım benim de hiç olmadı, gerek de duymuyorum. Eğer evlenmeye karar verdiyseniz görücü usulü deneyebilirsiniz. Sonuçta onda da görüşüp anlaşacaksınız.
Şaşmaz da abim böyle sap gibi bekleyince de olmaz sanki ya. Bir şekilde uğraşmayalım sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı