En iyi evlilik ve ciddi ilişki uygulamaları nelerdir?

Teşekkür ediyorum. Instagram da profil fotoğrafı olarak kendimi değilde ezoterik bir fotoğraf kullanıyorum. Ondan mı sorun yaşıyorum acaba. Profilde kendi fotoğraflarım var ama. Kendimi mi koysam ki fake mi zannediyorlar acaba.
Öncelikle profilin, profil resmin ve konuşman çok önemli. Sade ve kaliteli bir profil ayarla kendine.

Anladım. Biyografi kalsa sadece profil resmine kendimi koysam olur mu? Çünkü biyografide kendimi farklı bir şekilde tanıtıyorum. Şekilli sembollü falan.
Mesela benim biyografim bu, sade ve güzel gözüküyor. "@fenerbahce"

Şekilli sembollü tanıtınca garip kaçabiliyor. Kendi resmini koy ama tabi öncelikli olan tipin ve tarzın, güzel bir fotoğrafını seç tarzının falan gayet iyi olan.

Mesela benim biyografim bu, sade ve güzel gözüküyor. "@fenerbahce"

Şekilli sembollü tanıtınca garip kaçabiliyor. Kendi resmini koy ama tabi öncelikli olan tipin ve tarzın, güzel bir fotoğrafını seç tarzının falan gayet iyi olan.

Benim sadece ismim yazıyor ve bana göre hoş duruyor.
Nasıl ya :) çok sade. Benim orayı doldurmamın amacı tanışacağım kişi orayı görsün; hmm bu şunu severmiş bu spiritüel ezoterik biriymiş falan desin diye.

Yoksa oraya sadece sizin gibi @ufc de koyabilirdim ama sonra konuşsam işte ben şunu severim şöyleyim böyleyim desem kız ıy yok ben onları sevmem derse iş orda biter.

Baştan söylüyorum yani :))

Nasıl ya :) çok sade. Benim orayı doldurmamın amacı tanışacağım kişi orayı görsün; hmm bu şunu severmiş bu spiritüel ezoterik biriymiş falan desin diye.

Yoksa oraya sadece sizin gibi @ufc de koyabilirdim ama sonra konuşsam işte ben şunu severim şöyleyim böyleyim desem kız ıy yok ben onları sevmem derse iş orada biter.

Bu biyografi işini bence bir ChatGPT'yle konuş güzel fikirler verebilir.

Yoksa oraya sadece sizin gibi @ufc de koyabilirdim ama sonra konuşsam işte ben şunu severim şöyleyim böyleyim desem kız ıy yok ben onları sevmem derse iş orda biter.

UFC bir dövüş sporları yeri olduğundan dolayıdır o. Tuttuğun takımı koyabilirsin. Biyografiyi kendin hakkında bilgi vermek için kullanırsan millet alay edebilir. Birisi senin hakkında bilgi almak istiyorsa sana yazar.

Bence benim dediğim yöntemi dene abi. Benim profilim bence gayet güzel ve arada kızlar, hatta bazen gaylar bile yazıyor.

Birisi senin hakkında bilgi almak istiyorsa sana yazar.
Mantıklı. O zaman bir de böyle deneyelim bakalım abim. Kendi fotoğrafım + sade bio

Aynen çok temiz aile kızları var o uygulamalarda. Turuncu siteyi de ekleyelim hatta.

Şaka bir yana ilk mesajdaki moderatörün dediğine katılıyorum. Aralarından en düzgün gözüken Happn.
İki gün oldu Happn kullanıyorum çok kaliteli fotoğraflarımıda yükledim ama daha hiç beğeni gelmedi 😂 demekki bayağı tipsizmişim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı