En iyi FromSoftware souls oyunu nedir?

DS2 bence en kötüsü. Mekanlar diğerlerine göre daha sıkıcı.

Bana göre en iyisi Elden Ring. Mekanlar harika. Savaş mekanikleri harika. Bosslar Sekiro kadar olmasa bile çok iyiler. İçerik çok bol. Çeşitlilik çok fazla. Elden Ring kesinlikle oynadığım en iyi 3 oyundan birisi.

Katılıyorum bence DS2 çakma bir souls oyunu gibi hiç Dark Souls oynuyormuş gibi hissettirmiyordu. Zaten oyunu yapan kişi Miyazaki abimiz değil. DS2 geliştirilirken Miyazaki abimiz Bloodborn'u geliştiriyormuş.

Dark Souls Remastered'ın yeri benim için ayrı.
 
İlk oynanan souls oyunu hangisiyse o. O ilk hazzı hiçbir şeyde alamazsınız. İlk öpücük gibi. Tatlı ve tutkulu.

Bende bu oyun DS2 oldu. 5 Kere bitirdim toplamda. Shrine of Amana olmasa 5 kere daha bitirirdim.

Bir tık erotik olmuş sanki :)
 
Demon Souls hariç hepsini oynadım bence Elden Ring ardından Sekiro gelir.
Elden Ring>Sekiro>Bloodborne>DS3>DS1≥DS2
 
Duyguları bırakıp konuşmak gerekirse elbette en iyisi Elden Ring. Elden Ring dışında bir seçenek söyleyen ya RPG oyunu sevmiyordur ya da nostaljik hisler barındırdığı diğer bir oyundan kopamıyordur. Çünkü bariz bir şekilde Elden Ring'in formülü Souls formülünün mükemmelleştirilmiş halidir.

Sadece Ash of War sistemi bile onu Dark Souls'lardan üstün yapmaya yeter. Elden Ring'in barındırdığı içerik çeşitliliği önceki hiçbir FS yapımında yok. Tüm bunları bile bile hala daha "Dark Souls 1 daha iyi ER'den" diyebiliyorsa bir insan; bunun nostaljik hisler dışında hiçbir sebebi yoktur. Dark Souls 1 hiçbir açıdan ER'den daha iyi olamaz çünkü göz var nizam var.
 
Kozmik korkuyu bu kadar iyi yapan başka oyun yok hatta yapan fazla oyun yok o yüzden Bloodborne. Şövalyelik ya da samuraylik yapacaksam alternatifi çok. Aynı olmadığının farkında olsam da açarım Ghost of Tsushima ya da kingdom come deliverance o ihtiyacı gideririm. Öbür türlü eski ve küçük bir oyun olan call of Cthulhu dan başka ne seçeneğin var. O yüzden tematik baktım olaya ve temasını en iyi işleyen Souls oyunu Bloodborne. Lovecraft'a zayıflığım var tarafsız bakmam zor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı