En iyi GTA oyunu hangisi?

Benim için en iyi GTA oyunu GTA 5. sonrasında ise GTA San Andreas geliyor. Diğerlerini pek sevmiyorum.

Oyunu 2021'de oynarsanız böyle hissedersiniz.

Elbette haklısınız ama bazı şeyler zamanında güzeldir. Zamanında San Andreas eminim ki GTA V'in yarattığı etkinin 3 katını yaratmıştır. Ama herkes biliyor ki GTA V mekanik anlamında daha iyi ve soru da en iyi GTA oyunu hangisi diyor. O yüzden GTA V dedim. Ama isteyen en iyi GTA: GTA 3'tür diyebilir, kızmam zaten kızma hakkım yok.
Bruh moment öyle bir andır ki, "prototip" in mekanikleri gerçeğinden daha iyidir.

Silah kullanımı ve araba kullanımı daha kötü. Silah kullanırken oyunun aksiyonunun bayağı yavaş olduğunu farkediyorsunuz, bir türlü akış sağlanamıyor aksiyonda. Fizikler daha iyi lafım yok ben de anlamadım neden GTA V daha kötü fiziklere sahip. Ama kesinlikle mekanik anlamındaki düşüncene katılmıyorum. Ofansif algılama.

Çoğu kişi cevabı çocukluğuda oynadığı oyunları yazmış. Çocukken çocuklar her şeyi beğenirler ve eleştirel bir yön bulmazlar. Yani eskiden oynadığınız eski oyunlar bu yılda çekilecek oyunlar değil. Önerim oyunları nostalji gözlüğünü çıkarıp oynamanız. Asıl soruya gelirsek favorim GTA 5.

Çoğu kişi cevabı çocukluğuda oynadığı oyunları yazmış. Çocukken çocuklar her şeyi beğenirler ve eleştirel bir yön bulmazlar. Yani eskiden oynadığınız eski oyunlar bu yılda çekilecek oyunlar değil. Önerim oyunları nostalji gözlüğünü çıkarıp oynamanız. Asıl soruya gelirsek favorim GTA 5.

Aklımdan geçenleri benden daha iyi yorumlamışsınız, teşekkürler.

Ellerine kollarına sağlık ne güzel anlattın be.

Biz çekiyoruz. Hala GTA:SA oynuyoruz. Siz çekemiyorsunuz diye biz de çekemeyecek değiliz. Aynı şekilde GTA V de oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı