AHMETCANDEVELİ
Kilopat
Hocam bir türlü Kablonet altyapısı var mı öğrenemiyorum. TTNET olayınada hiç batmak istemiyorum Turkcell'de pahalı.
Arayıp direkt öğrenebilirsiniz. 0850 804 44 44.
Hocam bir türlü Kablonet altyapısı var mı öğrenemiyorum. TTNET olayınada hiç batmak istemiyorum Turkcell'de pahalı.
Çoğu kişinin seçme şansı olmuyor. Genelde bölgede ne varsa o kullanılıyor. Ve firmaların verdikleri hizmet bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor. Şahsen VDSL Telekom kullanıyorum ancak imkanım olsa fiber alt yapsına anında geçerdim.
Dediğim gibi bölgeden bölgeye değişiyor. 48 Down ve 7.6 Up alıyorum VDLS ile. (5.8 MB/s aldığım oluyor sadece tek PC bağlıysa Steam üzerinde)VDSL'de boş port olsa geçeceğim ama yok hem zaten 16 Mbps'de 0.05 KB download alıyorum.
Türkiye'de ki en iyi iki ISS ablonet ve Turkcell. Benim bölgemde Kablonet olmadığı için Turkcell ve Türk Telekom.
Hocam denemeden bilemiyoruz inanın ki... Benim olduğum yerde TTNET 4 senede bir kere ping sıkıntısı yapmazken yakında oturan arkadaşım afedersiniz TTNET’in ne anasını bırakıyor ne avradınıKablonet varsa memnun seviyesi çok yüksekti genel olarak. Ben şu an NetSpeed kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır altyapım yüksekleri desteklemesine rağmen 35 Mbit vermesi haricinde hiçbir sıkıntım yok çok memnunum.
22 Mbps hızı 80 TL'ye almak gerçekten iyi mi?İroni yapmıyorum ben 5 senedir Türk Telekom kullanıyorum ve hala müthiş bir internet. Ayda 80 TL'ye 22 Mbps dowload 5 Mbps upload hızım var. GeForce Now kullanıyorum ve 60 FPS oynamama rağmen hiçbir takılma, donma vb. olmadı. Oyunları çok hızlı indiriyor, ve neredeyse ping yok denecek kadar az.
Netspeed de kronik packet loss sorunu varDüşünüyorum hocam altyapıyı TTNET tenmi alıyor?![]()
Netspeed - Limitsiz Mutluluk
Evde İnternet Keyfini Netspeed İle Yaşayın! Hızlı ve kaliteli VDSL ev internet tarifelerini farklı ihtiyaçlara ve her bütçeye uygun şekilde hizmetinize sunuyoruz. Taahhütsüz, kaliteli ve ekonomik şekilde sizlere sunduğumuz ADSL ev interneti kampanyalarına göz atmaya başlayabilirsiniz...netspeed.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.