En iyi internet sağlayıcısı

Çoğu kişinin seçme şansı olmuyor. Genelde bölgede ne varsa o kullanılıyor. Ve firmaların verdikleri hizmet bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor. Şahsen VDSL Telekom kullanıyorum ancak imkanım olsa fiber alt yapsına anında geçerdim.

VDSL'de boş port olsa geçeceğim ama yok hem zaten 16 Mbps'de 0.05 KB download alıyorum.

Hocam denemeden bilemiyoruz inanın ki... Benim olduğum yerde TTNET 4 senede bir kere ping sıkıntısı yapmazken yakında oturan arkadaşım afedersiniz TTNET’in ne anasını bırakıyor ne avradını 😆 Kablonet varsa memnun seviyesi çok yüksekti genel olarak. Ben şu an NetSpeed kullanıyorum yaklaşık 1.5 aydır altyapım yüksekleri desteklemesine rağmen 35 Mbit vermesi haricinde hiçbir sıkıntım yok çok memnunum.

Düşünüyorum hocam altyapıyı TTNET tenmi alıyor?

İroni yapmıyorum ben 5 senedir Türk Telekom kullanıyorum ve hala müthiş bir internet. Ayda 80 TL'ye 22 Mbps dowload 5 Mbps upload hızım var. GeForce Now kullanıyorum ve 60 FPS oynamama rağmen hiçbir takılma, donma vb. olmadı. Oyunları çok hızlı indiriyor, ve neredeyse ping yok denecek kadar az.

İroni yapmıyorum ben 5 senedir Türk Telekom kullanıyorum ve hala müthiş bir internet. Ayda 80 TL'ye 22 Mbps dowload 5 Mbps upload hızım var. GeForce Now kullanıyorum ve 60 FPS oynamama rağmen hiçbir takılma, donma vb. olmadı. Oyunları çok hızlı indiriyor, ve neredeyse ping yok denecek kadar az.
22 Mbps hızı 80 TL'ye almak gerçekten iyi mi?

Düşünüyorum hocam altyapıyı TTNET tenmi alıyor?
Netspeed de kronik packet loss sorunu var

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı