En iyi iPhone modeli hangisi?

iPhone 15 ile arasında bir fark yok. İnsanlar daha farklı bir şeyler bekliyorlar. Tasarımı hafiften değiştirip bir de düğme ekleyerek, 'işte size en yeni ve en güzel telefonumuz' diyerek 100 bin TL'ye satamazlar. Bana göre bu, sadece bir göz boyama ve insanları kandırmaktan ibaret
15 ile arasında fark var. Bu fark bir yıl daha fazla güncelleme alacak olması.

iPhone 15 ile arasında bir fark yok. İnsanlar daha farklı bir şeyler bekliyorlar. Tasarımı hafiften değiştirip bir de düğme ekleyerek, 'işte size en yeni ve en güzel telefonumuz' diyerek 100 bin TL'ye satamazlar. Bana göre bu, sadece bir göz boyama ve insanları kandırmaktan ibaret
15 ile arasında dünyalar kadar fark var. Benzeyen tek yanları tasarımları, tasarım dışında iki telefonun alakası bile yok. En başta 15 kronik ısınma sorunlu bir telefondu. Her şeye tasarım gözü ile bakamazsınız. Samsung da S22 Ultra'dan beri aynı telefonu yolluyor piyasaya.

15 Pro Max kullanıyorum. 16 ile arasında ne fark var ben göremedim açıkçası. 6-7 sene kullanırım. Bir önceki telefonum X'ti. Türkiyede çıkmadan yurtdışından almıştım. 7 sene kullandım.

15 ile arasında dünyalar kadar fark var. Benzeyen tek yanları tasarımları, tasarım dışında iki telefonun alakası bile yok. En başta 15 kronik ısınma sorunlu bir telefondu. Her şeye tasarım gözü ile bakamazsınız. Samsung da S22 Ultra'dan beri aynı telefonu yolluyor piyasaya.
Hemde telefonu 100.000 liraya satan Apple değil devletimiz. Dışarıda her telefonlarını aynı fiyattan piyasaya sunuyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 1200 dolar olması lazımdı. İphone 12 pro max de çıktığında 1200 dolardı 16 pro max de 1200 dolar.

Her şeye tasarım gözüyle bakmıyorum zaten hocam. Sadece 1 yıl daha fazla güncelleme alacak olması, telefona bir düğme eklenmiş olması, %20 daha fazla performanslı olması benim ilgimi çekmiyor.

15 Pro Max kullanıyorum. 16 ile arasında ne fark var ben göremedim açıkçası. 6-7 sene kullanırım. Bir önceki telefonum X'ti. Türkiyede çıkmadan yurtdışından almıştım. 7 sene kullandım.
İki telefonunda işlemcileri inanılmaz derece de güçlü. Aynı farksızlığı bir süre S24 ultra kullanın sonra çıkınca S25 ultra alın yine hissedeceksiniz.

Hemde telefonu 100.000 liraya satan Apple değil devletimiz. Dışarıda her telefonlarını aynı fiyattan piyasaya sunuyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 1200 dolar olması lazımdı. İphone 12 pro max de çıktığında 1200 dolardı 16 pro max de 1200 dolar.
Hocam, tamam da yurt dışı ile aynı değil. Evet, ama iPhone 15 Pro Max 85 bin TL gibi bir fiyatta. Yani sırf 1 yıl daha fazla güncelleme alacak diye, yeniden bir düğme çıktı diye, ekran daha büyük ve yeni bir işlemci var diye 100 bin TL vermezdim

Herkese merhaba, bugünkü sorum bu size göre en iyi iPhone modeli hangisi? Fiyattan ve çıkış yılından bağımsız olarak sizin için önemli yerlere sahip anılarınızın olduğu bir model de söyleyebilirsiniz ya da seriye en çok yenilik getiren modelleri de söyleyebilirsiniz. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Benim için 6s. Bence o dönemin en taş kameraya sahipti. Akıcılık, uygulama hızı falan çağın ötesindeydi sanki. Ama bataryası hızlı bitiyordu ona da yapacak bir şey yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı