En iyi kod editörü hangisi?

Makaleler
3
Sizce en iyi kod editörü hangisi? Bence sublime text. Sebebi sağ üst köşede tüm yazılan kodları göstermesi. Bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor. Ayrıca "<htm" yazdığın anda tamamlaması falan da çok hoş. Tabi bu başka editörlerde de belki vardır ama daha önceden notepad ++ kullandığım için diyorum.

En iyi diye ayrim yapmak yanlis. Iyi veya kotuden ziyada sana hangisi kolay geliyor diye dusunmek lazim. Misal; ben IDE sevmiyorum o yüzden çoğu şeyi VSC'de hallediyorum. Büyük bir json dosyasi ile isim varsa vim üzerinden halledebiliyorum. Sunucuda birseyler yapacaksam yine vim işimi çözüyor. Local ortamda bir c/p yada token based birseyler degistireceksem neo-vim kullaniyorum.

Burada editörlerin sahip olduklari kabiliyetler var. Bazıları o kadar kabiliyetli ki kod mu yazacaz yoksa editöre ram'mı yetiştirecez karar veremiyoruz. :D Ben o yüzden VSC'u oldukca vanilya bir halde kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı