En İyi PCI Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun yazına teşekkür ederim ama ben ETS kadar sistem gerektiren oyun oynamak istemiyorum :). MTA oynamak, NFS U2 falan oynamak istiyorum oda olmuyor :(. Paran olacak ki oyun oynayasın...

Rus videolarından bazılarında en berbat şekilde de olsa GTA5'de 30-40 FPS veriyor
O Rus, Amerikan videoları falan yalan dolan. Adam geliyor atıyorum 740M ekran kartı GTA 5 yazıyor başlığa ama işlemci ve RAM belirtmeden oynuyor ve bir bakıyorsun, adam atıyorum 45FPS alırken sen 25FPS alıyorsun. Şu zamanda bilgisayar toplama vs. çok pahalı. Bir euro, dolara bak birde TL'ye bak. Adam 2000 Dolar'a efsane bilgisayar topluyor sana yaklaşık 6500 TL'ye geliyor.

Hayır notebookcheck sitesine güvendik, benim GPU'dan baya üst sıralardaydı, en azından orta ayarlara çekeriz dedik, sonuç hüsran. O olmadı, HD8470D+R5230 dual yaparız en kötü dedim yine bir gram artış olmadı. Kart mı bozuktur nedir anlamadım. İade edeceğim.

Şu sarı yerde AGP slot yeri var, lehimleri falan. Belki bu sitedekinde yoktur ama seninkinde vardır. Resim at bakalım veya sen bak, en kötü AGP kart da açar zaten MW falan.

upload_2017-12-28_20-13-51.png

Şu sarı yerde AGP slot yeri var, lehimleri falan. Belki bu sitedekinde yoktur ama seninkinde vardır. Resim at bakalım veya sen bak, en kötü AGP kart da açar zaten MW falan.
Resim atamadığım için Google Drive'a yükledim, ikinci sayfada linki var.

Anakart almayı düşünmüyorum, dediğim gibi kasa babamın olduğu için kasanın anakartını sökmeme izin vermeyebilir :).

Gönderdiğiniz fotoğraf benim anakartımla aynı, ve gözümden kaçmadı Windows 7 kullandığınız :). Sonunda Windows 10 kullanmayan birisini buldum.

Resim atamadığım için Google Drive'a yükledim, ikinci sayfada linki var.

Anakart almayı düşünmüyorum, dediğim gibi kasa babamın olduğu için kasanın anakartını sökmeme izin vermeyebilir :).

Yokmuş, lehim yerleri var ama bir slot yok. İş anakartı galiba.

40 TL'ye anakart alıp, ucuz ekran kartı ile yoluna bak.
Gönderdiğiniz fotoğraf benim anakartımla aynı, ve gözümden kaçmadı Windows 7 kullandığınız :). Sonunda Windows 10 kullanmayan birisini buldum.
Zaten bende SSD var, 120 GB, yer kıtlığı var. Win 10 çok yer kaplıyor. Gereksiz uygulamaları yüzünden de fazla RAM yiyor, gerek yok bence bazıları karşı çıkabilir ama. Win 10 kurulmasına kuruluyor da bir müddet sonra sistemi şişiriyor.

Ceza yemiştim cevap veremedim milli değerlerimize küfür eden insanlara karşı uygun üslup kullanmadığımdan dolayı.
Son durum nedir? En son kendini bu işlerden anladığını sanan PCI-E kart önermişti. Anladığım kadarıyla nfs 2 oynamak istiyorsun senin anakart da AGP göremiyorum. PCI slotuna en uygun ekran kartı bulabilirmisin bilemiyorum. Bence hiç masraf yapma yapacaksan da ekran kartına para verme. Yeni bir pc alma zamanın gelmiş.

Arkadaşlar başka bir forumda o 3 tane merak ettiğim beyaz girişin ne olduğunu sordum, bana PCI dediler. Sizce doğru mu?

@ProfTech Arkadaşım son durum şu anda valla çok karışık başka forumda PCI var senin anakartta diyorlar, burada sende AGP slotu var diyorlar kafam çok karıştı. Ve yeni sistem alacak param yok arkadaşlar size demiyorum ama bu forum dışında kişiler var onlar kendilerini biliyorlar, illa yeni sistem al diye tutturuyorlar. En sonunda taksitle alcam hepsinden daha güzel sistem, o zamanda 'benanae senin biligisayarından qweqwe' deyip dalga geçiyorlar.

Arkadaşlar galiba benim anakartımın PCI girişine en iyi ekran kartını buldum ama bu sitede stok'ta yok.VisionTek Radeon X1050 DirectX 9 900128 256MB GDDR2 AGP 4X/8X Video Card - Newegg.com

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı