En İyi PCI Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kargo kaç TL olur? (tahmini olarak)

@StanceX Şu vereceğim anakart linki benim anakartım sizin dediğiniz kata uyar mı? son kez soruyorum emin değilim :). Link: Socket 478 Motherboard 351067-001 350288-004
Pek emin değilim. Uyar mı, uymaz mı. Ama eski sistemimde LGA 775 pin anakart vardı. Onda takılıydı. Kargo da taş çatlasa 10 TL tutar. İninal kartınız var mı ?

Pek emin değilim. Uyar mı, uymaz mı. Ama eski sistemimde LGA 775 pin anakart vardı. Onda takılıydı. Kargo da taş çatlasa 10 TL tutar. İninal kartınız varmı ?
Şimdi farkettim. Galiba senin anakartında ekran kartı slotu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 4350 de PCI-E. senin anakart gerçekten oysa, AGP bile yok. En eski PCI 2 standardı var o da uymaz.

pc_slots.gif

Benim anakart gerçekten o model ama sizin verdiğiniz resimdeki 32-bit 5.0 volt PCI slot benim kasamdaki galiba pek emin değilim. Of ya kurtulamadım şu Core 2 duo'lu ölmüş laptop'dan! Yani bu kasaya 128 MB bir ekran kartı bile yok mu? Bazılarınız bilir Transformice oyunu bile kasıyor.

Şimdi farkettim. Galiba senin anakartında ekran kartı slotu yok.
O zaman verdiğim linkteki anakart'taki 3 tane giriş nedir?

Benim anakart gerçekten o model ama sizin verdiğiniz resimdeki 32-bit 5.0 volt PCI slot benim kasamdaki galiba pek emin değilim. Of ya kurtulamadım şu Core 2 duo'lu ölmüş laptop'dan! Yani bu kasaya 128 MB bir ekran kartı bile yok mu? Bazılarınız bilir Transformice oyunu bile kasıyor.

O zaman verdiğim linkteki anakart'taki 3 tane giriş nedir?
Galiba yeni bir sistem almanın vakti gelmiş :D.

Kasaya ekran kartı takmak istememin sebebi şu laptopta windows 10 kurulduğu andan itibaren bir yavaşlık hissediyordum, gitgide arttı. Ve %100 disk kullanıyor. Bu yazıyı bile zor yazıyorum. Yanlızca günde 3-4 kere haber sitelerine girilen bir Pentium 4(babam kullanıyor) ile 2.el bir el eski kartla neden eski oyunlar oynanamasın ki? Bu laptop'ta CS:1.6'da 25 fps'yi zor görüyorum :(.

Arkadaşlar anakartın resmini Google Drive'a yükledim. Bir inceler misiniz? 20171217_123435.jpg

Kasaya ekran kartı takmak istememin sebebi şu laptopta windows 10 kurulduğu andan itibaren bir yavaşlık hissediyordum, gitgide arttı. Ve %100 disk kullanıyor. Bu yazıyı bile zor yazıyorum. Yanlızca günde 3-4 kere haber sitelerine girilen bir Pentium 4(babam kullanıyor) ile 2.el bir el eski kartla neden eski oyunlar oynanamasın ki? Bu laptop'ta CS:1.6'da 25 fps'yi zor görüyorum :(.

Arkadaşlar anakartın resmini Google Drive'a yükledim. Bir inceler misiniz? 20171217_123435.jpg

Hiç uğraşma, ucuz ile oyun oynanmıyor. Hatta önerdiğim kart ile de uğraşma. Hiç çabalama. O kart da iyi gibi duruyor ama berbat. Ben HD 8470D dahili ekran çipi, ile arada ETS falan oynuyordum, tabi en düşük ayarlarda, biraz daha kaliteli oynasam diye bakarken, internette baktım, HB'da 140'a düşmüş, araştırdım, notebookcheck sitesinde R5 M230 bir de mobil olan benim APU dahilisinden daha fazla performansı gözüküyor, eeee iyi o zaman dedim, internette de Rus videolarından bazılarında en berbat şekilde de olsa GTA5'de 30-40 FPS veriyor, İyi aldım verdim siparişi, bugün denedim, ne görsem? Benin 8470D'den daha düşük performans veriyor. Hakikaten daha düşük. Şaşırdım:eek: Sonra Dual Graphic kullanırım belki daha fazla performans alırım dedim, bir gram artış olmadı. Ben de kolay iade başlattım. Yarın kargoya vereceğim. 140 TL'ye alınan performansa bak. Gerçekten çok pahalı oyun oynamak. Paran varsa oyna yoksa uğraşma.

Yalan dolan.

Adsız.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı