Çözüldü En iyi performansı Linux'da mı alırım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Ben çoğunlukla oyun oynayan bi' kişiyim, performans benim için ilk sıradadır haliyle. Bi' yerde okudum en iyi performans Linux'ta alınıyor "muş". Bu gerçekten doğru mu? Aplikasyonlar Windows'a göre daha çok sıkıntı çıkarıyor mu? Eğer Windows'dan daha iyise hangi Linux'u önerirsiniz?

Sistemi soranlar olacaktır, hemen yazayım;
B450M S2H.
R3 3200G.
RX 570 Armor 8G OC.
Crucial Ballistix Sport 8x2 3000MHz.
Crucial BX500 240GB.
WD 1TB HDD (kodunu bilmiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ikisini de kullanabilirsiniz. Oyun oynamak isteyince Win10'a geçersiniz. Normal zamanda da Linux'da olursunuz.
APU işlemciye ekran kartı takmak? Windows 10 kurun bu arda. SSD niz var 16 GB RAM'iniz var işlemciniz fena değil.
3200G'nin iGPU GT1030 gücünde ve minimum darboğaz için taktım RX570'i. En yakında zamanda 3500X'e geçeceğim ve yeni ekran kartı almayı düşünüyorum.

Çoğunlukla oyun oynayan biriyseniz Windows 10'da kalmanızı öneririm. Zaten sistemin çoğu oyun için yeterli. Şahsen ben oyun oynayan biri olarak indie oyunlar için bile Windows tercih ederdim. İsterseniz Windows 10 ve Linux'u bir arada kurup deneyebilirsiniz. Hangisi işinizi görürse o işletim sisteminde kalırsınız.

Ben çoğunlukla oyun oynayan bi' kişiyim, performans benim için ilk sıradadır haliyle. Bi' yerde okudum en iyi performans Linux'ta alınıyor "muş". Bu gerçekten doğru mu? Aplikasyonlar Windows'a göre daha çok sıkıntı çıkarıyor mu? Eğer Windows'dan daha iyise hangi Linux'u önerirsiniz?

B450M S2H.
R3 3200G.
RX 570 Armor 8G OC.
Crucial BX500 240GB.
Distrowatch'tan istediğiniz Linux'u seçip kullanabilirsiniz.

B450M S2H.
R3 3200G.
RX 570 Armor 8G OC.
Crucial BX500 240GB.
Evet bence en iyi performans Linux'ta olur ama linux oyun için uygun değildir, çoğu oyunu desteklemez. Zaten sistemin iyi ve SSD de var. Bence o sisteme oyun için Win 10 gider 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı