- Makaleler
- 1
Daha fazla
Edge.
Bende yüklü ara sıra gizlilik gerektiren şeyleri Firefox'tan yapıyorum daha da gizlilik gerekirse Tor Browser kullanıyorum.
Eki Görüntüle 884789
Düz düşünmeyi bırakın artık. TC Seri numarası falan alacak değil. Kredi kartı bilgileri gibi unsurlar var.Global bir şirket Türkiye'de yaşayan bir ergenin bilgilerini ne yapsın? Bir tek kullanan biz değil çoğu Youtuber/Yayıncılar da kullanıyor hele ki onların önemli bilgileri.
Edge dene.Ben Opera seviyorum hem reklamsız hem de bence kullanışlı.
Neden Chrome değil?
Benim laptop zaten kendine hayrı yok, bir de RAM tüketen tarayıcı kullanamam benim laptopta.
Çok düz mantık düşünüyorsunuz.Global bir şirket Türkiye'de yaşayan bir ergenin bilgilerini ne yapsın? Bir tek kullanan biz değil çoğu Youtuber/Yayıncılar da kullanıyor hele ki onların önemli bilgileri.
Basilisk ve Canary 90.
Chromium da iyi, ama Chrome ile aman aman fark yok.
Brave'da bellek sızıntısı var. Hem de öyle böyle değil.
Slimjet ve Blue Sky'ın hakkını yemeyeyim, kullanmadım.
Evet.Bellek sızıntısından kastınız fazla RAM kullanması mı?
Çok düz mantık düşünüyorsunuz.
10-15 sene sonra devletin veya stratejik bir şirketin yüksek bir kademesinde göreve geldiğinde şu an senin hakkında topladıkları verilerle seni köpekleri gibi havlatabilirler.
Şu an bazı liderlerimizin akla hayale sığmayacak derecede kararlar alıp çok uluslu şirketlere memleketin değerlerini peşkeş çekmesini sebebi sence ne olabilir?
Düz düşünmeyi bırakın artık. T.C. seri numarası falan alacak değil. Kredi kartı bilgileri gibi unsurlar var.
Youtuber/Yayıncılar da kullanıyor.
Global bir şirket Türkiye'de yaşayan bir ergenin bilgilerini ne yapsın? Bir tek kullanan biz değil çoğu Youtuber/Yayıncılar da kullanıyor hele ki onların önemli bilgileri.
Böylece seni tekel düşüncenin kölesi yapıyorlar.Global bir şirket Türkiye'de yaşayan bir ergenin bilgilerini ne yapsın? Bir tek kullanan biz değil çoğu Youtuber/Yayıncılar da kullanıyor hele ki onların önemli bilgileri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.