En iyi ve en sade Linux dağıtımları nelerdir?

tekno_lokum

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Aklım çok karışık. Birkaç Linux dağıtımına (Linux Mint, monjaro, Pardus) baktım tasarımları ve yapılar çok kötü. Benim için en iyi şey arayüz. Arayüz çok önemli. Sade ve kullanışlı son kullanıcı için önerdiğiniz bir Linux dağıtımı var mı?
Chromeos'a geçmeyi düşünüyorum. Onun tasarımı falan çok iyi hem Android uygulamalarını da destekliyor. Sizce Chromeos nasıl? Ya da onun gibi sade ve kullanışlı dağıtım var mı? (Tema kur demeyin çok kasıyor, tema kurunca.)

Arkadaşlar, Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Aklım çok karışık. Birkaç Linux dağıtımına (Linux Mint, monjaro, Pardus) baktım tasarımları ve yapılar çok kötü. Benim için en iyi şey arayüz. Arayüz çok önemli. Sade ve kullanışlı son kullanıcı için önerdiğiniz bir Linux dağıtımı var mı?
Chromeos'a geçmeyi düşünüyorum. Onun tasarımı falan çok iyi hem Android uygulamalarını da destekliyor. Sizce Chromeos nasıl? Ya da onun gibi sade ve kullanışlı dağıtım var mı? (Tema kur demeyin çok kasıyor, tema kurunca.)
Tasarım sizin için önemli ise ElementaryOS kullanmanızı tavsiye ederim.

Bunu kendiniz keşfetmelisiniz. Çünkü herkesin seçimi farklı, belki sizinki de öyle olacak. Bence Fedora, Debian, Elementary OS ve PureOS'e göz atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı