En kaliteli arabalar Japon arabalarıdır

55. saniyeden sonra kulaklarım ağladı araba ağlamadı. Nascar arabası sanki :D
Çok masraflı bir araç ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok masraflı bir araç ama.

Sesini duymak bedava en azından :)

Benim aylar aylar öncesinde açtığımda araba önerisi konusuna da Japon arabaları önerisi gelmişti 1-2 kişiden. Ama biz hala alamadık. Başlarda araştırıyordum ama sonradan sıkılıp bıraktım. Kandırılmaktan korkuyorum aslında. 2. el almak istediğimiz için ve dolandırıcılığın kitabını yazmış, her türlü yalanın, sahtekarlığın döndüğü ve hile hurda konusunda 1 numara bir ülkede yaşadığımız için o kadar korkuyorum ki sahibinden'de ne kimseyi arayıp sordum ne de araç bakmaya devam edebildim. Yani çok büyük bir çıkmazdayım.

Japonlar zaten gelecek nesilleri oralara götürerek şimdiki çalışanlatın yaptıklarına üstüne koyacak fikirleri koyuyorlar. Gelişmiş bütün ülkeler güzel ve düzgün araba yapabiliyorlar. Ama biz? 😥

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı